chai te och morgon(rock)!

sitter i min morgonrock och dricker chaite.. vaknade för 2 timmar sen och har än så länge bara ätit frukost bestående av fil och fullkornsflingor skivad banan, juice och te. har även suttit och letat efter saker på blocket som vi ska ha till lägenheten. vissa säljer möbler och sånt för mindre än halva priset då dom inte har plats eller har bytt stil.. sakerna är som nya och det stör oss inte det minsta att få köpa sakerna billigare (:

sitter och lyssnar på avril som jag gjort de senaste dagarna.. alex undrade om jag aldrig tröttnar :p men det verkar inte som det..!

igår spillde jag te över våran vita manchester fotölj. fan. hoppas det går bort i tvätten idag.. hittade fotpallen till den på blocket, men såklart var den såld. skit. jaja. får lägga upp fötterna på bordet sålänge (; sen har jag mejlat bemz och sagt att jag tycker att dom ska ta in olika tyger till fotöljen vi har också.. kul (: hoppas dom gör det.

igår låg vi och tittade på sex and the city i sängen, och sen vaknade jag upp med lampan tänd och alex snusade brevid mig.. trött? :P japp.

ska snart ut och gå en promenad. förbereda mig inför imorgon. mycket som händer imorgon.. min svenska b börjar. jag är så nervös. men det går nog bra, det måste gå bra :D sen köper vi våra gymkort och ska träna varje dag nu. har tagit kort på min body. ska bli kul att se resultat! det är inte fyskam att ha dansat 6 år, 5 dagar i veckan, 3 timmar om dagen.. grunden är lagd! (;

idag fyller baby amie 21. grattis hjärtat.






Kommentarer
Postat av: Mysan

jag tröttnar heller aldirg på avril, <3

2007-08-19 @ 22:15:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback