kvällsfika & kalaha spel.

sitter & beställer panelgardiner till vardagsrummet från ellos just nu.. vi ska ha svarta & mullvadsfärgade panelgardiner i båda föntrena. fin fint (:

idag har jag rensat massa bland våra sommarkläder.. sommarskor & sommarjackorna åkte upp på vinden och kvar i hallen står stövlar, kängor och andra skor som passar just nu. känns så konstigt, iförrgår var det sommar ute.. och nu ska man ha höstkläder på sig! men jag klagar inte.. har verkligen sett fram emot hösten! ska bli super mysigt att få använda alla stickade koftor & fina stora halsdukar jag fyndat. mys.

idag har vi packat massa & städat undan.. mammas grejer är nerpackade, det enda som är kvar nu är hennes stora möbler.. soffa, säng mm. om två eller tre dagar flyttar hon. kan inte fatta och kommer nog inte fatta förens vi har alla våra möbler på plats, att vi faktiskt bor själva (: lägenheten är supermysig verkligen. det är en fyra på 106 kvm med öppenspis & balkong. ligger fem minuter från centrum, en stor park ligger utanför huset & vi har utsikt över den från balkongen, kan inte bli bättre (: så fort mamma har fått ut sina saker, ska vi måla om och inreda. jag hoppas verkligen våra matssalsstolar hinner komma tills jag fyller år.. annars blir det mingel ^^ det skulle ta upp till två veckor för dom att komma in på lagret.. beställningsvara. gah! idag har vi även köpt en pilasterhylla som ska sitta brevid våran vita lunna fotölj i vardagsrummet. så ska vi ha en mysig läshörna! aw (:

ikväll lagade vi äntligen mat hemma.. var inte alls sugen på snabbmat eller nått annat.. jag älskar att laga mat! så det blev grekiska köttbullar med klyftpotatis, fetaost & tzatziki. riktigt gott var det. och citron vatten till. sen efter maten gjorde jag ett prov & nu ska vi göra varsinn kopp te, tända ljus & spela kalaha. sen gå och lägga oss. imorgon kommer helena hit och fikar i all röra & vid sex har jag tid för vaxning av mina ben. aj. mitt mål är att håret ska sluta växa tillslut! (:

puss ♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback