nattsvammel

Jag har haft sex and the city maraton hela kvällen, suttit med en stor mugg med mitt favorit te just nu - chai. yum. ätit hårdbrödmackor med ost och myst med massa levande ljus. super skönt. låg länge i ett varmt bad innan med massa roligt skum, tyckte mina katter som satt på badkarskanten och höll mig sällskap (: mina små älsklingar. sen satte jag på mig pyjamas och morgonrock och satte upp håret i en knut. man känner sig så mycket mer renare när man har badat. härligt. i höst kommer jag bada jämt. det kommer växa ut simhud mellan mina tår!

ska snart krypa i säng med massa tidningar och mina kissar. när jag sover ensam så verkar det som att dom vet om att jag inte alls gillar att vara ensam.. så dom kryper upp och lägger sig, på mig, på min kudde och under mitt täcke nära mig. man vågar knappt röra sig :p

nu upptäckte jag precis att jag bara målat naglarna på ena handen. snyggt! får fixa det imorgon.. för så kan man inte gå ut ju. jag och amie ska ut och fira hennes 21 års dag, stora tjejen :D haha. det blir fin fin restaurang och så delar vi nog på en flaska vin. imorgon ska jag verkligen klä upp mig. ska bli kul. det är inte så ofta man verkligen gör det. får rota bland alla klänningarna imorgon. fy fan va skönt det ska bli att få lite mer space mellan dom.. nu hänger dom som packade sillar på den där ikea ställningar. jaja. det är inte många dagar kvar nu (: måste ner till centrum imorgon också och köpa blommor, för hon proppsade på att jag inte fick köpa nått! blommor måste hon få iallafall!

nu - sova! köss!.. usch vad jag saknar dig älskling ):




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback