plugg plugg!

japp, jag kom in på dom ämnena jag sökte till, kul ^^ fick hem kursplanen idag och alla regler. en del att hålla reda på, men nu förstår jag allt (: den 20 augusti börjar kurserna, kommer plugga varje dag nu för att inte sitta i sista sekunden med allt. fy fan va kul det ska bli (:

har precis duschat och klätt på mig, jag älsklingen och mamma ska åka och kika på badrumsmöbler till mig och alle på ikea. sen ska vi till rusta och kolla på balkongmöbler (: ska ha ett litet träbord som man kan hänga på balkongräcket och två klaffstolar i trä.. sen blir det trägolv där ute också.. och en liten vägg som vi ska ha en klätterväxt på.. fint med mörkt trä på balkongen ^^ sen tapeter, dammsugare och massa annat kul (: sen ska vi köpa matsalstolar och matbord! tänkte fixa ett kollage sen så ni får se vilka vi ska ha (: vi kommer få det så fint! sen ska vi till myrorna och kolla också och till åhlens och köpa formar (:

nu ska vi åka snart, stanna på vägen och hämta ut mina svenska b och engelska b böcker som kommit på posten. hoppas ni får en bra dag, det ska jag ha! puss.



Kommentarer
Postat av: Cornelia

Oh vad roligt att komma igång!
Läser du på NTI-gymnasiet? Jag tänkte eftersom du ska läsa distans.. det gjorde jag och det har funkat super!

2007-08-13 @ 18:05:40
Postat av: fanny

cornelia, jaa :) precis! ska bli så kul! skönt att höra att det gick bra, så det inte är allt för komplicerat och så! kram

2007-08-13 @ 18:40:55
Postat av: Helena

Vad kul för dje gumman, är så glad för din skull!
hOPPAS NI HITTAR ALLR NI SKA KÖPA NU =)
PUSSS

2007-08-13 @ 22:26:11
Postat av: Cornelia

Jaa nej det är superlyxigt, att kunna plugga hemma när man vill. Jag satt bl.a. och gjorde ett miniprov på ett soligt strandinternetcafé i spanien med en öl i handen ;).
Däremot är det viktigt att man ligger lite före hela tiden, annars tyckte jag att tryggheten sviktade lite eftersom man inte har handfasta lektioner & lärare.
LYCKA TILL :)

2007-08-14 @ 10:31:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback