blå metallic & guldskimmer

har precis sminkat mig.. idag blev det en blå metallic ögonskugga. riktigt tjusigt om jag får säga (: sen har jag målat mina naglar i guldskimmerlack som jag fick i min adventskalender tillsammans med en plånbok. alexander tyckte nog att jag behövde en.. har en my little pony plånbok från 80-talet, men ingen "fin" så nu fick jag en svart i skinn med massa bra fack (: så den ska jag inviga idag när vi åker till ikea. känner mig en aning piggare just nu.. kan vara sminket.. kan vara ångorna av nagellacket :P nu ska jag minsann vända tillbaka dygnet.

image3279



Kommentarer
Postat av: Malin

Hej Heeej! Ursäkta att jag inte har svarat tidigare. :) Angående mina krukor i mina fönster så har jag köpt dom lite varstans. De i sovrummet med avlånga hål i köpte jag i en lokal blomsteraffär, dom kommer från http://www.wikholm.nu/?site=about

Wikholm och jag har sett dom i olika blomsteraffärer. De vita riktigt höga som jag har i vardagsrummet just nu har jag köpt på Borett i Kristianstad. De lite lägre vita med ränder som nu är i köket har jag köpt på Gekås i Ullared. Hoppas du finner dig lite snygga krukor du också. Återkom gärna om det är något annat du undra över. Ett ställe som jag rekommenderar att kolla efter krukor på är Eko, dem har bra pris. Även Citygross har en del snygga till bra pris. Min dotter tycker du är snygg i håret! :-)

Ha en bra kväll! /Malin

2007-12-17 @ 15:26:39
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback