bostadsrätt.

som ni kanske vet så hyr jag och alexander min mammas fyra i andra hand. vi har mer eller mindre tagit över den, men vi kommer köpa en egen bostadsrätt när alexander får fast tjänst.. vilket vi skulle kunna göra i januari då han faktiskt kommer få fast  efter två år på sitt jobb. dom har lite konstiga regler på deras firma..! iallafall, nu är det hans tur och det är ju bra (: nu kan vi ta lån och köpa oss en bostadsrätt. fyfan va skönt. jag älskar den här lägenheten vi har nu men det känns inte helt som våran.. eftersom jag alltid bott där med min mamma.. i tio år eller vad det är. vill ha något eget. något som vi har från början tillsammans. när vi var på ikea idag så gick vi runt och tittade på deras köks altenativ. vi vill ha ett vitt kök i högglans och det fanns det. både jag och alexander vill ha vitt, vitt, vitt i nya lägenheten och massa accentfärger som man kan byta ut. kommer dock ha fonttapeter och så, så det inte blir för vitt, men i grund och botten ska vi ha vitt. fräsht och jag är jätteglad att vi har samma smak på inredning. inga krockar med andra ord ♥ några krav vi har på lägenheten är: balkong, inte på bottenvåningen, badkar, relativt stort badrum, minst tre rum och kök och helst öppenspis ^^ det sistnämnda tror jag blir lite svårt. speciellt eftersom vi vill ha en lägenhet som är nyproduktion. haha. men jag vet att det finns öppnaspisar som man kan köpa (: vi ska iallafall ta lite mer i lån än vad lägenheten kostar och renovera precis som vi vill ha det. nytt kök med mosaik, vitvaror i rostfritt, vitt högglans och inbyggda spottar, helkaklat badrum med snygg inredning och spottar, handdukstork, trägolv i alla rummen..! så fint (: var kul iallafall att springa runt och planera och drömma! iallafall. det ska bli sjukt kul. nu har jag ändå snappat upp massa fin inredning både på min favorit sida på internet där privatpersoner lägger ut sina bilder på lägenheter och hus så man får massa ideér och genom alla inredningstidningar och mig själv då. och kul att ha pengar sen så man verkligen kan få det som man vill. vi har redan börjat spara pengar till nya soffan men den kommer vi inte köpa förens vi köper lägenhet. mycket roligare att få in massa nya möbler i ny lägenhet. så nu får vi se om vi köper lägenhet så fort han får fast anställning eller väntar tills vi varit 2 år nere i malmö och alexander är utbildad och har fastjobb som flygledare..! nästan bättre att vänta då vi kommer få ta högre lån och köpa finare lägenhet än nu. mycket tankar och drömmar som sagt. snart snart!

nu ska jag klippa älsklingen! puss!

image3426



Kommentarer
Postat av: Anonym

men varför har ni renoverat hela den lägenheten som ni bor i nu och lagt ner massa pengar, om ni ändå ska flytta? :s

2007-12-31 @ 11:46:55
Postat av: fanny

anonym: vi kommer som sagt bo här i nått år till. vi vill köpa nu, men vi ska plugga osv innan. och eftersom alex ska plugga nere i malmö känns det onödigt att köpa en nu., så vi kommer bo i våran lägenhet minst ett år till (: möblerna är ju inte onödiga utgifter, dom tar vi med oss. det är ju bara lite färg och tapeter på väggarna som vi "slösat" bort.

2007-12-31 @ 13:48:55
Postat av: Jenny

Tjena!

Ville bara säga d att Ni har schysst stil på Eran lägenhet! :)

Om d e ok för dig Fanny så skulle jag vilja ha lite tips på inredning..jag älskar oxå inredning men ibland kör d ihop sig!

Vore bra om du kunde skriva ett inlägg om d e ok att vi snackar lite ..d e alltid kul att prata me nån när d gäller inredning och tips!

Gott Nytt År Och En God Forsättning!

2008-01-01 @ 18:00:52
Postat av: fanny

jenny: hej, självklart kan jag hjälpa er. du kan väl mejla mig? [email protected] så kan vi prata lite. eller om du har msn? :) tack detsamma! kramar.

2008-01-01 @ 19:08:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback