jag älskar våran öppna spis!

idag har jag haft en jättemysig dag. precis som jag planerat (: bara ta det lugnt och mysa runt i mjukiskläder. tände en brasa och låg på fårskinnsfällen tillsammans med katterna och värme mig och tittade in i den vackra elden. jag älskar våran lägenhet, den är så fin och har en unik planlösning och är stor med högt i tak.. men det bästa är att den har öppenspis. jag ska aldrig aldrig flytta in i en lägenhet eller villa som inte har öppenspis. för det gott folk är det mysigaste man kan tänka sig ♥ så nu är det skönt och varmt här hemma. fast jag ska ändå ta ett bad snart och använda nya sakerna från body shop! idag har jag också suttit i soffan och tittat på första filmen av "dom kallar oss mods" störde mig lite på att den var svartvit, men det fungerade ändå. helt okej, lite seg, men har hört att den ska vara det också. andra är nog bättre. drukit massa te och ätit lite saffranslängd, mums!

ikväll blir det bara mys, ska kolla på film med älsklingen (som var en evighet sen) och tvätta två maskiner med lakan och handdukar. har massa att tvätta, så vi ska ta några maskiner varje kväll nu. så vi får allt rent (:

ska kolla på sf's sida nu om det går någon bra biofilm, fick pressentkort på bio i går så jag och alexander ska gå (: hade velat se saw 4, men jag har en herre här hemma som är fegare än mig när det gäller skräckfilmer :P så det får blir någon rolig eller mysig film.

ska plurra i badet nu. här är bilder från idag. dom är tagna med nya kameragolvstativet älsklingen fick av mamma igår (: mycket bättre bilder nu! puss!

image3385




Kommentarer
Postat av: madde

gumman, vilket program är det du gör bilderna i med text osv?? photoshop?

2007-12-26 @ 17:36:55
URL: http://mentalsjukhuset.tjejsajten.se
Postat av: fanny

madde: aa precis photoshop (:

2007-12-26 @ 17:40:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback