Julbak!

Vi håller på att julbaka för fullt här hemma, det luktar jul i hela lägenheten, så himla mysigt (: har gjort brända mandlar, hallon & chocklad marmelad , rocky road, Underbar chokladmint tryffel & ska snart gör lussebullar. har precis ätit jättegod ungsstekt falukorv med hemgjort potatismos som älsklingen var så duktig att laga (: gott! min mage är proppfull. sen måste vi ju smaka på allt godis också! (:

såg även reprisen av leilas jul, för det hann jag inte se i onsdags. lika mysigt varje gång. sen blev det fullrulle på mig och vi började baka (:

idag har vi storstädat, mi lajk. det var så skönt att få det rent! har tvättat fönster, skurat kakel, skåpluckor, kylskåp,badrum och toa. dammsugit, torkat golven och putsat spelar och tavlor. skönt skönt! en storstädning till blir det innan jul igen. så det liktar gott här på julen! har tänt massa juldoftoljor nyss så det luktar jul här hemma plus allt bak! mys!

kvällen blir lugn med mys och tända ljus och bakande. sen ska vi värma lite glögg och smaka på våra nygräddade lussebullar (:

image3257



Kommentarer
Postat av: Helena

Saknar dej gumman...

2007-12-15 @ 22:03:48
Postat av: Anonym

Du kan verkligen sätta fart ibland älskling, vet inte hur mycket du han baka på så kort tid. Du är så duktig du, min söta lilla hemmafru.
Ska ta och göra lite tee nu så vi kan provsmaka allt gott.

2007-12-16 @ 00:21:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback