Julmarknaden.

image3216




som ni ser på bilderna var det helt fantastiskt underbart på gröna lunds julmarknad. allt var sagolikt och jag är så glad att vi åkte dit. det blev ingen skridskoåkning för vi frös så. även fast vi hade massa kläder på oss, till och med långkalsonger så frös vi. köpte brända mandlar, världens sötaste tovade tomte i fårull och varsinn godisrem. gick runt och bara myste. sen åkte vi kärlekstunneln, det var första gången vi var inne på gröna lund tillsammans. så det var jättemysigt. har fortfarande myskänslan kvar i kroppen!

sitter och letar efter recept på julgodis. imorgon ska vi ha en riktig bakdag här hemma, jag & alexander. vi ska baka lussebullar, koka knäck, chocklad kola, chockladmint tryffel , rocky road & brända mandlar och jag vill sågärna göra christmas cupcakes, men jag inser att vi inte kommer hinna allt imorgon (: så det får jag göra någon dag när alex jobbar natt helt enkelt. vi ska ha ett gottebord efter julmaten på julafton och har stora planer inför detta :P märks det? (: hihi.

nu ska jag slå in lite fler julklappar och värme lite glögg till oss och tända lite ljus. kanske spelar lite yatzy också!

god natt ♥



Kommentarer
Postat av: Alexander

Det var mysigaste grönalundsbesöket jag varit med om. Allt blir så mysigt när du är med. Synd bara att det var så kallt.

2007-12-16 @ 00:19:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback