kvällsbad

håller på att tappa upp ett varmt skumbad åt mig & alex. har fått tre värmeljushållare med sugpropp som sitter på kaklet i badrummet med levande ljus i (: blir ett jättevackert sken från dom. alex är och postar julkorten, brevlådan töms 22.00 så vi hann precis (: bättre sent än aldrig.

har knådat ihop degen till lussebullarna som står och jäser just nu. mamma är här och jag har precis gjort varm mintchocklad åt henne. det är jättegott och enkelt. man värmer mjölk i en kastrull, häller i 2 teskedar kakaopulver och 2 teskedar strösocker, 3-4 droppar pepparmints arom (som finns bland baksakerna i affären) värmer upp allt och häller upp i en mugg, vispar grädde och häller över (: sen strödde jag över lite kakaopulver över grädden, så blev det inte bara gott utan fint också :D sen kan man hälla i rom eller whiskey i om man vill det (:

nu är han tillbaka och vi ska mysa i badet! puss&kram

senare..

nu har vi badat, skrubbade hela kroppen med ldb's peeling och gjorde hårinpackning, skönt! nu känner jag mig som en människa igen. har precis smort in mig med bodybutter och ska göra lussekringor snart (: sen blir det fika med lussebullar, lögg & filmen linas kvällsbok.


image3267


Kommentarer
Postat av: Marielle

De där tipset om mint ska jag prova med. Annars bruakr de av kaffe i det mesta tycker ja men de där lät ghott o myigt:). Tack!

2007-12-17 @ 16:16:53
URL: http://donnadeluxe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback