mysigt att bada!

nu ska det bli skönt att plurra ner i ett varmt skumbad. har tänt massa ljus och tagit in ett glas vatten med is i. gott. är röd om kinderna sen promenaden jag och mamma tog med adolf. var ute en hel timme. så mysigt. frost överallt och julkänslan i kroppen stiger för varje dag som går. snart är det julafton, gud vad jag längtar ♥

efter badet ska jag torka mig med en nytvättad handduk och sätta på mig nytvättade mjukiskläder och fårskinnstofflor och jag och mamma ska göra chokladkola. älsklingen messade mig nyss och sa att han kommer hem vid elva. skönt att han är ledig imorgon, då ska vi ju handla julmaten och våran fina julgran (: så ska vi ju ha myskväll med glögg, lussebullar, pepparkakor och ensam hemma filmen (:

image3296



Kommentarer
Postat av: Sara

Hej fanny, sara, hm, behövs förklaring, östra (flest kommatecken i en mening någonsin!) här!
Har börjat följa din blogg, kul att du uppdaterar så ofta, kan man ju läsa fler gånger per kväll :)

Jag har börjat blogga igen och har en lite fråga till dig. Jag ser att du har ändrat utseende på din sida. Har du skrivit in HTML koder själv? Är du så hitech eller finns det något lättare sätt?
Du kan maila mig om du har lust, eller skriv på bilddagboken!

julkram :o)

2007-12-20 @ 22:28:17
Postat av: Marielle

Vad mysigt det ser ut, lovar det va lika mycigt att bada efter en kall promenad:). Hur känns det att inte ha sin egen hund? Va Alex allergisk innan ni skaffade honom?

Kramis:)

2007-12-21 @ 12:52:27
URL: http://donnadeluxe.blogg.se
Postat av: fanny

marielle: det var supermysigt :) jag skaffade adolf med mitt ex, så adolf fyller 3år nu i december. så jag har haft adolf innan alex kom in i bilden. alexander visste inte att han var allergisk, men det visade sig ganska fort tyvärr :( men bättre att mamma har honom än någon främling :(

2007-12-21 @ 13:46:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback