myskväll med film & popcorne

nu är jag skit trött. man blir det av att springa runt i tusen affärer inne i stan. lite julklappar blev köpta. jag hittade inte alls alla som jag hoppats på. men nu är det klart till mamma, mormor, alex mamma, alexs syskon och hälften till alex pappa.. jisses. jag har köpt nästan klart till alex också. skönt (: måste hitta den där andra saken också! men det får jag kolla efter på onsdag.. ska in till stan igen och kolla julklappar. sen får det vara nog ^^ köpte lite annat också.. fina glasburkar till sillen på julafton, hållare till doftolja med värmeljus under och dom gröna värmeljushållarna på lagerhause.. (: fint blev det. både jag och helena var jättetrötta.. och blev lite irriterade när vi äntligen fick sätta oss på ett fik och ta det lugnt så satt det två babbel apor och hojtade så vi gick därifrån snabbt. ibland tål man inte höga ljud :P kom hem välbehållen iallafall. älsklingen var så snäll och kom och hämtade mig med bilen. mina armar höll på att gå av. mycket att bära!

nu ska vi sätta oss i soffan och titta på Love actually som vi aldrig såg på igår. tänkte poppa popcorne och tända massa ljus. myskväll. sen sova tidigt. imorgon ska vi köra in mamma till stan, hon ska ju på skönhetssalong.. hon fick ju massa behandlingar i 40-års pressent av mig & alexander. så det skulle ta 3.5 timme.. och medans hon är där åker vi hem och städar och handlar mat för på kvällen kommer alexanders mormor och christoffer alexs brorsa på middag. och innan dom kommer ska vi hämta mamma i stan efter span och fika med henne (: mycket imorgon alltså. så på onsdag in till stan och handla klart julklapparna och sen torsdag ska vi på julbord med min mormor och byta julklappar med henne eftersom hon jobbar på julafton ): men mysigt ska det bli (:

nu blir det popcorne & film (: puss! ♥

ps. ni som kollar min blogg med mozilla.. ser ni hjärtat vid pekpilen? eller en vanlig? ds.

image3170



Kommentarer
Postat av: Stina

Ang om din frågan om pekpilen så är de vanlig..

2007-12-10 @ 22:48:02
Postat av: carin

Den är vanlig =/.. Har också varit på julklappsshopping idag, är galet slut och väldans ont i skallen.. Det är jobbigare än vad man tror att ränna i affärer ;):P Kram kram

2007-12-10 @ 22:54:57
URL: http://carinparin.blogg.se
Postat av: Helena

Föralltid du å jag gumman

2007-12-10 @ 23:09:34
Postat av: Patricia

No, bara en vanlig pil.. om det är muspekaren jag antar att du menar. :)

2007-12-10 @ 23:53:27
URL: http://smokingcankill.blogg.se
Postat av: Malvi

Jag ser hjärtan istället för vanlig pil. :)

2007-12-11 @ 10:05:02
Postat av: Marielle

Jag ser bara vanlig pil.

2007-12-11 @ 12:19:37
URL: http://donnadeluxe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback