sleepy

nu är jag tröött! skönt (: för vid den här tiden brukar jag vakna till liv. nej så är det ju inte, men nästan (; har iallafall haft en mycket mysig kväll, all by my self. gjort både världens godaste smörkola och tusen och en natt dadlar. dom ska jag lägg i en rund papperskartong med rött silkespapper och ge bort till alexanders föräldrar på lördag när vi ska dit på middag! iallafall.. smörkolan står och stelnar ute på balkongen och jag ska snart skära upp den och slå in den. sen ska jag dyka i säng. gud vad skönt att sova! åh (:

imorgon är alexander ledig. vi ska till guldsmeden och prata om min vigselring.. och på kvällen ska vi äta middag bestående av potatisgratäng och kött. och chocklad doppade jordgubbar till efterätt. med film mysigt


sitter och väntar på lite auktioner som vi haft ute på tradera. vi har sålt för nästan 4000 så en mysmiddag kan vi väl ha råd med (: det bästa av allt var att alex har fått eller hittat sakerna.. så då känns det ju ännu bättre att tjäna 4 tusen ^^ jag är trött på nudlar! wiho. riktig mat (:

nu ska jag gå och skära upp kolan och slå in den i smörpapper och sen sussa. god natt & sov så gott.

image3101



Kommentarer
Postat av: Helena

Sov gott världens bästa Fanny!!!

2007-12-06 @ 23:33:07
Postat av: Marielle

Vart smörkolan god? För du har väl tjuvsmakat på en hoppas jag ;):P?

2007-12-07 @ 12:57:32
URL: http://donnadeluxe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback