spotlights

image3282


idag fick vi äntligen upp våra spotlightlister som köptes när vi flyttade in för tre månader sen..! bättre sent än aldrig. så skönt att slippa den fula 50-talslampan som var brun och gav ifrån sig ett hemskt ljus :( nu är det behagligt ljus och vi är mycket nöjda. när vi köper lägenhet när vi är färdiga med pluggande osv så ska vi renovera hela köket i den lägenheten och då ska vi minsann ha inbyggda spottar. men nu fick det bli såhär (: perfekt att man känner en elektriker så vi fick det gratis (: och visst är det fint och renstädat?! min sambo är så duktig och håller rent hela tiden. han putsade och gjorde fint "för du ska ju ta kort och lägga upp i bloggen, då ska jag göra extra fint" gull (:

nu ska vi äta lite julvört och dricka "godnatt" te, te som man blir lugn i magen av. kamomillte då (: mysigt. sen ska vi sova. gud va skönt. är så trött. somnade på soffan en timme efter adventskalendern ikväll. där låg vi som två små barn och sussade, varmt och mysigt (:

imorgon ska jag ner till centrum och kika lite. har några hundra kvar att handla för till alex.. vi har satt en gräns för 1500 i år.. förra året handlade vi för över 4000 till varandra. och vi blev (till och med jag) trötta på att öppna julklappar tillslut!

god natt & sov så gott ♥



Kommentarer
Postat av: Malin

Hej! Fint det blev vid köksbänken! Vilken rar sambo du har. :) Det är alltid kul att kika in hos andra tycker jag. :)

Jag tor absolut att värmejlushållarna finns ännu. Hittar jag dom på hemsidan så hojtar jag. :)

Ha ne superduperbra dag! Kram

Postat av: fanny

malin: ja visst blev det. mycket skönare ljus nu än innan. fast som jag skrev så vill vi ju ha inbyggda, men det är ett hyreshus och det går inte :( men det är bättre än inget (:

hoppas att dom finns :D såg några små färgglada, men det var massa färger. vet du vad dom heter? brukar ju alltid ha så knasiga namn ^^

ha en bra dag du med (: kramar!

2007-12-18 @ 13:23:49
URL: http://pinkpills.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback