tomtegröt

det här var den sista risgynsgröten jag åt iår. är riktigt trött på all julmat nu. och som flera andra bloggerskor så är jag riktigt sugen på att slänga ut granen, haha. men det får vänta. jag får hålla mig. tänk att så mycket julkänsla bara kan gå över på en dag! har väl varit så mycket med planering osv så jag tröttnat! granen får iallafall stå under nyår, och sen åker den nog ut.

idag vaknade jag vid halv elva helt utsövd, så skönt. har precis ätit frukost och nu sitter jag och dricker mitt te. vad vore en morgon utan te?! (: ska snart hoppa in i duschen och tvätta håret och sen sminka mig osv. ikväll blir det först middag här hemma med mamma, mormor och två av mormors kompisar.. dom kommer vid 17. sen vid sju tiden ska jag på bio & sen sova hemma hos therese. var längesen jag sov över hos en tjejkompis så det ska bli mysigt (: vi ska dricka lite drinkar och ha tjejkväll. så packa en väska måste jag göra.. pyjamas, underkläder, tandborste, sminkbortagning och medicin.

nu på dagen ska jag bara fixa här hemma, städa lite och rensa i skåp & gå till affären och handla till middagen & umgås med älsklingen som är hemma idag image3407. imorgon ska vi till ikea och handla trådkorgar så vi får in alla living handdukarna som vi fick i julklapp. har rensat ut en hel garderåb så nu ska det få plats (:

hoppas ni får en bra dag! puss & kram.

image3406



Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej :) Har vart inne på din blogg massa ggr innan och tycker den är SUPER! Sen kom jag på att du har en sådan sorts av piercing jag skulle vilja ha! Tänkte bara fråga lite frågor om den, om du har lust att svara!

- Hur gammal var du när du gjorde den?
- Gjorde det ont? :P
- Tittar folk annorlunda på dig pågrund av din piercing?
- Blir det lätt infektioner?
-är du Glad över att du gjorde din piercing?

TACK I FÖRHAND! Gillar din blogg asmkt, bara så du vet. JAg är en av dom som går in och tittar men inte kommenaterar, ska bli bättre på det ;)
U rock! KRAM!

2007-12-28 @ 13:15:42
URL: http://www.bornintheusa.blogg.se
Postat av: fanny

hej :) självklart svarar jag! va kul att du tycker om bloggen, sånt blir man så glad av :) och nu när du skrev så hittade jag ju till din blogg också :D kul. ska läsa senare (: jag var 16 när jag gjorde min första piercing i underläppen, fast då var det i mitten.,. den jag har nu på sidan gjorde jag när jag var 18 år. jag är sån att vill jag göra nått så struntar jag i smärtan.. men ja det känns ju såklart, fast bara under några sekunder. så det är det värt! jag tror inte att folk tittar annorlunda på mig pga piercingen. kanske någon äldre "fin dam" hihi. men inget jag märkt. jag kan bli irriterad runt om piercingen när jag känner mig kraslig i kroppen eller är sjuk, annars är det inga problem. jag är jätteglad att jag gjorde den. absolut! skulle vilja ha fler, men det får räcka.. jag är ju trotts allt ganska gammal :P och tack igen för att du gillar bloggen! massa kramar till dig också :)

2007-12-28 @ 14:53:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback