vilken tur (:

Ska börja med middagen snart, det blir fläskfile med pepparsås och ris.. det blev ingen bio i morse, stackars alle var helt slut efter jobbet i natt och jag klandrar honom inte. det var bra att det var gratis biljetter ^^ men den filmen måste vi se, det lovade vi varandra när vi tittade trött på varandra när klockan ringde, haha.

sitter och dricker mitt  te utan socker, det är jätte beskt.. inte alls lätt att dra ner på sockret när man haft en del i tet innan. men tro det eller ej, jag har gått ner bara genom att sluta dricka läsk, slutat med socker i tet och ätit mer regelbundet och vart ute och gått en timme på morgonen. jag är nöjd ^^

beställde lite prylar från ellos för ett tag sen, en klänning,en tröja och en kofta.. och på köpet fick man en velour dress i mörkgrått, skrev in koden men tydligen blev det nått fel så idag när jag hämtade ut mitt paket så fanns dressen inte med, gah. ringde till ellos och fick prata med en jättegullig tjej som hette helene. hon bad så mycket om ursäkt.. och jag sa att det var ju inte hennes fel, men hon gav mig 60% på allt jag beställde i morse, påslakanen och underlakan och sånt ^^ så det blev ju apbilligt. sen fick jag en rosa och grå sportbag med tillhörande rosa vattenflaska och rosa liten handuk + min velourdress.. hon var verkligen snäll och det sa jag flera gången och hon blev glad ^^ jag som behöver en träningsväska. jag är glad (:

i kväll ska jag banne mig komma i säng i tid, det är en plåga att gå upp och ut och gå när man sovit några fåtal timmar, haha. men man piggnar till snabbt vill jag lova. så nu laga middag, säga hej då till älsklingen som ska jobba natt och sen blir det mys framför tv:n med tjejerna från sex and the city (: älskar att vara hemma när det åskar och regnar ute, mys!



Kommentarer
Postat av: Marielle

Men vad bra att det finns så trevliga människor:D. Roligt å få mer saker gratis;).
puss

2007-07-29 @ 20:01:43
URL: http://donnadeluxe.blogg.se
Postat av: fanny

marielle, japp :) himla snäll tjej :D gratis är bra, hii.

2007-07-29 @ 21:19:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback