yoga

vaknade vid halv tolv skönt med lite sovmorgon och gick upp, tog ett glas vatten och en hårbrödmacka och fick upp älsklingen tillslut :p sen satte vi på oss kläder och löpardojorna och gick ut och gick (: var ute i 1,5 timme och kom hem helt äckliga och svettiga, usch. har duschat och ska iväg snart till ikea. alle håller på att stämma våran gitarr så ikväll kanske vi kan lära oss nån enkel låt ^^

alle & jag har överaskat varandra.. han beställde biobiljetter tills nu på söndag, vi ska gå på ivan den allsmäktiga föhandsvisningen och på måndag har jag köpt biljetter till den nya simpsons filmen ^^ mycket bio.. inget mig emot (:

idag ska jag ta en dagens, loovar. så dålig på det. men det blir bara att man slänger på sig nått tråkigt lixom ^^ även fast man har ton med saker att välja på såblir det ju alltid favorit plaggen ^^ får bli bättre, helt enkelt (:

idag ska jag även köpa en yoga matta, så jag kan göra mina övningar på den. en rosa från nike ^^ fin fint.

image1056

finns hos asos.com för en billig slant (:



Kommentarer
Postat av: Marielle

Ska du göra dina ryggövningar på yogamattan? Jag har iten fattat att du börjat med yoga än iaf;).. Du, vad söta ni är mot varandra o hitta på sånt där. PUSS<3

2007-07-26 @ 16:18:35
URL: http://donnadeluxe.blogg.se
Postat av: fanny

marielle, aa precis, ska göra ryggövningarna på yoga mattan. för länge sen köpte jag massa yoga videos och böcker, så nu kan man kanske ska börja se på dom (; yoga är harmoniskt som fan, provade ett par gånger för nått år sen. man ska nog inte prova det om man är lugn i sig själv redan, utan behöver koppla av. (:
kram f.

2007-07-26 @ 21:04:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback