dag 3 & 4

Hej på er :)
Igår sov vi ju på hotell i ullared, och både jag och alexander vaknade med ont i ryggen, vilka hårda sängar :p men men, vi duschade, klädde på oss och jag sminkade mig.. sen åkte vi till ge-kå som är hur stort som helst, där hade dom kläder, smink, underkläder, inredning, mat, ja allt man kan tänka sig. vi handlade massa så det ska bli kul sen när vi kommer hem och kika vad det vart :) kvittot visade att vi spänderade 4500 :o men man är ju bara där nån gång ;D och vi hittade massa som vi ndå skulle köpt fast här var allt billigare :) ska fota alla fynden sen när jag kommer hem så ni får se. efter shopping dagen som tog oss fem timmar var vi ganska slut, åt på burger king och sen satte vi oss i bilen och åkte 40 mil till nora och hem till johanna och kalle. det tog nästan fem timmar och vi kom fram halv tio, sent, men johanna va så söt och hade lagat god mat och sen fick vi jordgubbar och glass till efterätt. sen tittade vi på film med dom och sen somnade vi bums efter en låång dag :)

vaknade nyss, ska duscha och sånt, sen ska vi åka vidare till uppsala och kika runt. äta lunch och mysa :) sen ska vi tälta mellan uppsala och östersund.. köpte ett bättre tält i går på ge-kås, och lite camping saker, så vi ska grilla korv och marsmallows och kanske kvällsbada :D mysigt! längesen jag tältade.

sen imorgon åker vi vidare till endanästet och hälsar på alexanders mormor och sover där en natt. antar att hon inte har internet :p så det här är nog det sista jag skriver innan jag är hemma igen :/

ha det så bra, så hörs vi sen :) pussar fanny  ♥

Kommentarer
Postat av: Helena

SAKNAR MIN FANNY! <3

2007-07-01 @ 23:33:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback