chocklad flingor och filmjölk

nyttigt mellanmål va! (: ibland måste man skämma bort sig lite. chockladflingor är gott. ska snart klä på mig varmt och gå ner till ica, har två paketavier som kommit. undra vad det kan vara?! vi får se (: sen ska jag ta ett varmt bad när jag kommer hem igen och bara mysa. alex fick jobba över så han kommer inte hem förens vid åtta. så vi får åka till kista och handla te imorgon. och kolla på julklappar! och jag har mina pengar i hans plånbok så jag kan inte gå ner och handla nån julklapp i centrum heller! så det får vänta.

har fått hem julerbjudande från h&m, 20% på valfri vara från dam, barn och herr. den går ut imorgon. så det blir bra att vi ska åka dit på dagen och kolla. kanske man kan hitta någon julklapp! (: i år har jag haft svårt att hitta julklappar. brukar alltid ha allting klart i början av november.. nu har jag köpt en julklapp till älsklingen än sålänge. hrm. men jag har lite ideér (:

nu ska jag ner och hämta ut paketen! puss på er.



Kommentarer
Postat av: Marielle

Köpte kärlekste på Kahls förra veckan men de va bara vanligt svart te med hjärtan i. Alltså det va ju fint men vi dricker örtte utan socker o mjölk så de får bli nån enstaka gång. Roligt dem gjort ordning sånt iaf:D.

2007-11-27 @ 23:50:52
URL: http://donnadeluxe.blogg.se
Postat av: Eirikmarlin

Awesome site!

2008-09-04 @ 10:54:26
URL: http://eirikmarlin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback