en jävla massa måsten.

sitter och dricker saften älsklingen blandade till mig innan han åkte till jobbet. han kom in med middag till datan, saft och tände ljus. dom brinner än. det svider på min tumme, jag har skurit mig på glas. idag har två saker gått sönder. en kruka, fast den limmade vi ihop så den är som ny (; och ett glas i diskhon, det skar jag upp tummen på. jag hittade ingen plåster, så alex gjorde ett hemmagjort plåster. gulli. som ni kanske förstår så mår jag inte toppen idag. jag brukar inte vara personlig på bloggen.. men idag är jag helt jävla nedstämd. urk. behöver en kram.. nu. fick ett kärleksmejl av alexander.. som gjorde allt lite bättre.., ljus i mörker.

du är mitt allt, och jag menar verkligen det, för vad skulle jag vara utan dig. Du ger mig så mycket kärlek, närhet, värme och trygghet. Vill verkligen leva resten av mitt liv med dig.
När jag tänker på att vi ska gifta oss får jag en sån där mysig känsla i kroppen. Blir varm och harmonisk på insidan. Känns så underbart att vi ska bli varandras fullt ut. Förstår du hur mycket jag älskar dig? Jag är helt totalt galen i dig Fanny. Vet inte vad jag skulle ta mig till om jag förlorade dig. För har aldrig älskat någon så högt och djupt som jag älskar dig. Jag lovar dig Fanny, jag kommer aldrig lämna dig. För jag är så trogen som man bara kan bli. Du är mitt allt, och det tänker jag bevisa för dig under hela vårt långa lyckliga liv.
Ska bli jättemysigt att ut och bila igen. Längtar jättemycket efter det. Och i jul, när vi gör fint och tänder en brasa, så får vi sitta där på skinnfällen invirade i en tjock filt och bara hålla om varandra och stirra in i elden och bara känna varandras närhet.

jag måste ta mig i kragen. jag måste dammsuga. jag måste duscha. jag måste smörja in mig. jag måste plocka undan i köket. jag måste sluta lyssna på deppmusik som drar ner mig. jag måste, måste måste. och jag får inte tappa allt nu. ibland är det bra att ge sig själv en käftsmäll.

nu - dammsuga!

image2717



Kommentarer
Postat av: carin

Kämpa på Fanny, du är värd att må bra. =) Och stark verkar du vara så jag tror du snart är på topp igen =) Stor kram =)

2007-11-14 @ 19:56:18
URL: http://carinparin.blogg.se
Postat av: fanny

carin: tack gumman. dina ord värmer.

2007-11-14 @ 20:04:06
Postat av: Isabelle

Hej gumman! Inge kul att du inte mår bra :( Hoppas det blir bättre snart bara! Skulle vara kul att träffas snart igen. Vi går närmre och närmre ett färdigt resultat här hemma! Då är ni välkomna hem till oss. Hoppas ni får en trevlig resa och att vädret inte bli alltför illa. Ha det bra! Puss & kram

2007-11-14 @ 21:58:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback