Friday im in love

vaknade för någon timme sen, så skönt att sova. det blev sent i går.. hon var här till fyra.. nattugglorna nr ett. men det finns så mycket att prata om.. och bygga parkeringsplatser med godisbilar tar ett tag! (; kramar med medveten närvaro har vi tränat på också. kramar är nog det bästa mot depression och ångest. man blir helt harmonisk i hela kroppen.



idag är det fredag, fredagar är underbara, även fast man är ledig varje dag, så är fredagarna mysare, speciellare och meningsfulla. friday im in love. ikväll kommer helena och hennes joakim på pizzabak och mysa med film (: ska köpa lite smågodis och sånt som vi kan ha, och efterätt. idag ska vi handla mat! fast bara för de dagar innan vi åker. ikväll, på lördag..! snart snart. idag kommer en tjej och köper barnvagen också. och jag måste ringa och boka hotell. ska kolla lite på google om jag hittar nått mysigt.

så har jag ringt min läkare, får nya mediciner.. så ska traska ner till apoteket också.

ska ner till ica och köpa frukost.. har inte ätit sen jag gick upp. älsklingen jobbade natt i natt, så jag väntade på honom.. tänkte gå ner och köpa lite frukost. gröt, grovtbröd och juice blir det nog (:

snart kommer ann hit också och ska hämta några gardiner som vi haft i sovrummet.. jag är en hejare på att samla pengar :P sen blir det städa och fixa här tills dom kommer ikväll.

puss & kram er fanny.





Kommentarer
Postat av: Helena

jag saknar dej...

2007-11-16 @ 14:15:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback