Jul längtan... men den som väntar på nått gott.

jag längtar så sjukt efter julen. vill börja pynta nu och äta peppar kakor och lyssna på julmusik.. men jag ska hålla mig. i december är det okej.. men nu är det ju över en månad kvar. det förstör så mycket. man hinner tröttna.. iallafall jag. men jag längtar tro mig. ska bli sjukligt kul att strosa runt på ullared och köpa julprylar. vi har allt till granen.. äldre julkulor, fina med gammla motiv med tomar osv. röda kulor, guldkulor, ljusslingor och levande ljus. vi har massa fint till granen. jag har aldrig fattat varför vissa har typ svarta och vita kulor i granen? varför ska det vara så? måste allt vara modernt? julen ska vara röd! och guld (: det är det vi ska ha i år. julstämning!

vill iallafall att allt ska komma iordning. den fösta december ska jag och älsklingen julpynta lite. hänga upp julstjärnorna i fönstrena och tända första ljuset i ljusstaken. öppna våra hemmagjorda julkalendrar ska vi ju också (: och fika med glögg och pepparkakor. sen blir det ju mer och mer man pyntar vart efter. men inte innan december. börjar man lyssna på julmusik i november har man ju lyssnat sönder hela julskivan och kan alla låtarna utantill när december kommer..! hur kul är det? :P ikea började med julpynt i september..! galenskap. jaja.

nog om det.

ska gå och lägga mig nu. den nya sängen står omonterad i vardagsrummet, imorgon ska vi montera ihop den. så en natt till i mini sängen.. sen så. utrymme! ska upp imorgon vid nio. så nio timmars sömn, helt okej (: hoppas alex fortfarande är vaken.. ska prata med honom lite om våran tripp till ullared mm. han har jobbat massa nu, så det är skönt att ha honom hemma. jag är ingen ensamvarg. ska läsa inredningstidningar också.. har 4 olästa. mysigt.

dagen har varit jättemysig. bara slappat runt i mjukisbrallor. haft spakväll. både jag och elin badade (inte samtidigt^^) och gjorde ansiktsmasker. läskigt när masken torkar och man ser helt rynkig ut (: kom in i badrummet och skrämde livet ur elin, stackarn! mohaha. vi har förövrigt suttit i soffan och käkat godis, druckit cola och tittat på topmodell.. ingen är snygg! ingen.. jo en tjej som bryter på typ polska... alla andra var bara kaxiga och dumma. urk. sen lagade vi middag och tände ljus och käkade och sen kom alexander hem och vi hjälpte honom kånka upp sängen (: skönt med en slappisdag!

hoppas ni sover gott. pusspuss.




Kommentarer
Postat av: Marielle

Jag är precis lika med julen och pyntet och stämningen och allt! Gud vad härligt och mysigt, man ska inte heller stressa och känna tvång. MYSIGT!!

2007-11-12 @ 16:09:46
URL: http://donnadeluxe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback