mormorkväll.

ska snart sätta oss och titta på film, jag och mormor. hon sitter och trasslar ut massa guldkedjor och annat guld som ska smältas ner och bli min vigselring (: diamanterna kommer från min gammelmormors vigselring, hon har gått bort nu och det känns bra att ha en del av hennes ring i min ring. sen är det guld från min mormor och min mamma. alla bidrar. det känns så mycket bättre att ha en ring på fingret som är så pass personlig. det känns mycket bra (: unik med andra ord.

har haft en jättemysig dag. åkte iväg med morfar till mio och ikea. köpte cancan bordslampan till hallen, taklamporna sket jag i. dom var inte så fina i verkligheten.. jakten på dom perfekta taklamporna fortsätter! (: sen köpte jag en till vit fårskinnspläd på ikea, lackhyllan, trådbackar med korgar som vi ska ha alla våra lakan och påslakan i och massa annat smått. sen åkte vi och handlade mat, jag till min och mormors middag ikväll och en inrednings tidning, ska jag läsa ikväll när jag ska sova och se efterätt. har ätit nyss och jag har varit nere och hyrt film. brylë puddingen står och kallnar på balkongen och filmen är förberedd. mysig kväll (:

ikväll ska jag bara ta det lugnt när mormor gått. ska ta kort på vardagsrummet, vi har ju fixat lite (: och lägga upp här. sen ska jag bara mysa runt här och njuta av att det är nystädat och min ensamtid. älsklingen är nämligen på jobbet inatt.

insåg när jag tittade ner i min plånbok att jag inte gjort av med en spänn idag. så nu blir det ännu mer till ullared. morfar är så snäll. för snäll. man blir helt bortskämd när han är här och hälsar på! mm. gud vad jag längtar till ullared, längtar tills vi sitter i bilen och har musik på och håller varandra i handen. hade tänkt att åka buss ner, men det är så mycket mysigare att bila. bara jag och älsklingen (: längtar! så ska vi hälsa på mysan också, längtar såå! den 18 november åker vi! wii.

ne, nu ska jag vara lite social. titta på film, äta brylé pudding, dricka te och mysa (: bilder på vardagsrummet kommer senare!



Kommentarer
Postat av: Marie

Hur lång tid tar det att köra till Ullared från er?

2007-11-01 @ 22:07:52
URL: http://majsanx.blogg.se
Postat av: Mysan

jag längtar mest gumman

2007-11-01 @ 22:54:00
URL: http://mysackan.blogg.se
Postat av: fanny

marie: hm, tror det är runt 50 mil. :)

2007-11-02 @ 00:52:00
Postat av: Marielle

Jag skulle bli jätte glad om min mormor o dem gjorde samma för mig med en ring. Klart det blir mer personligt:D! Mysigt för dig Fanny

2007-11-02 @ 10:38:25
URL: http://donnadeluxe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback