myskväll.

baby är påväg till coop. han ska köpa chips, dipp och lite frukost. sen ska vi sätta oss i soffan och titta på filmen (: ska tända massa ljus innan han är tillbaka tänkte jag.

det känns mycket bättre nu med vardagsrummet när vi vet hur vi ska ha det. var helt orolig innan, haha. stackars alle som får stå ut med att jag bara babblat om inredning den senaste tiden. men han är världens bästa också, så det gör han ♥ det blir med grönt. kommer bli så fint. ljusgråa väggar, mörkgrå & svart medaljongtapet, mörkgrå soffa, svarta & gröna detaljer. wii. ska som sagt köpa filten imorgon när vi åker till stan.. den kostar 249 kr. helt okej ^^ vill ändå ha en fin filt. och den enda jag hittade på ikea som var grön var en ful fleece filt, hua! sen ska jag kika på den här badrumsmattan, ser sjukt mysig ut att stå på (: antingen den vita, eller den här svarta badrumsmattan beror på vilken som är lättast att hålla ren..! dom har även den lampan vi har i sovrummet! och den finns i svart också.. ska kika på den, hade vart fin i vardagsrummet. men vi får se. ska provsitta soffan!

nu kom han hem.. mys mys i soffan. puss (:



Kommentarer
Postat av: carin

Kommer bli jättefint, det är jag övertygad om =) Vi har ungefär en sån där badrumsmatta, fast i ljusbrun färg, Jag älskar den och.. Lätt att skaka av bara =)

2007-11-06 @ 22:17:01
URL: http://carinparin.blogg.se
Postat av: Anonym

Jag HATAR din blogg hjärtat! :)

2007-11-07 @ 03:04:41
Postat av: fanny

liv: sötnos ^^

2007-11-07 @ 04:25:45
Postat av: Marielle

Ser att vi har samma saker som ni ska köpa. Me nvi kan tyvärr itne ha matta i badrummet då en av katterna fått för sig hon ska kissa på den. Så vi har kasata 2 mattor och får helt enklet vara utan i resten av lägenheten. Lampan har vi dock inte men den vill jag gärna ha med. Ser ltie lyxig ut:). Vad kostar den?

2007-11-07 @ 12:26:48
URL: http://donnadeluxe.blogg.se
Postat av: fanny

marielle: har ni filten & soffan? :) va tråkigt att hon kissar på dom :( mattor är ändå mysigt att ha. lampan kostade 399 kr har jag för mig. gå in på www.bolagret.se och kolla :) kram

2007-11-07 @ 12:30:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback