packar!

håller på att packa.. inte nu dock ^^ men har lagt fram allt på bordet i vardagsrummet, ska ta och kika vad det är som fattas och vad som är onödigt och sen ska jag packa ner. imorgon måste vi åka och köpa body butter, jag är sjukligt torr om händerna. har använt idomin salva i 3 dagar nu. det har resulterat i en snygg finne på hakan, läckert värre (; sen måste vi åka förbi mamma och hämta min platt-tång. sen måste jag ladda ner lite musik som vi kan bränna. sitter redan i pyjamas, har inte tagit bort sminket.. och har kliat mig i ögonen hela kvällen, gud va snygg jag är nu! :D vi har fikat te och mackor.. jag åt massa kivi och mandariner, blev mycket piggare, kände mig lite febrig och hängig innan. tänkt vad lite c-vitaminer kan göra mirakel.

jag ska läsa julnumret av allt i hemmet innan jag somnar. få lite julinsperation. ska inhandla massa julsaker på gekås. åh, det pirrar i hela kroppen. ska bli såå mysigt. hoppas vi hittar de flesta julklapparna också! (: så har man det fixat. julklapparna till alle köper jag i dec. måste fundera. har kommit på lite, men bara lite.

nu ska jag packa vidare. och sen sova! imorgon bär det av. men jag bloggar lite innan vi åker (: jag kommer sakna er. men på onsdag kommer jag hem igen. ♥ med massa kul att fota och visa här i bloggen.

image2796



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback