ullared kaos.

sitter hemma hos my nu och ska snart titta på film, det blir en riktigt tjejfilm, stackars alle :P men han får stå ut.. idag har han fått stå ut mycket, ullared i sex timmar. snacka om att det var kaos. vi fick köa för ett parkeringsplats, köa för att få en kundvagn och köa 30 min utanför ge-kås innan vi fick komma in. sen när vi kom in var det kaos. jag är glad att vi åkte nu i november och inte i december.. då hade jag nog inte klarat av det, jag var tillräckligt virrig och hyper idag, haha. vi har shoppat sjukt mycket idag.. fast mindre än vad jag räknat med. vi fyllde två och en halv kundvagn och 3 korgar.. shoppingnotan gick lös på 6500 kr. massa julpynt, inredning, kläder och annat skoj. köpte lite till älsklingens julkalender också (: det blev iallafall 15 ge-kås påsar med saker. förstår inte riktigt hur vi ska få hem allt..! mamma ska med påväg tillbaka från alvesta. hm. jaja, det löser sig (: vi får packa om lite.

imorgon ska vi till malmö och kika runt, det var jättelängesen jag var där så det ska bli mysigt! sen ska vi till alvesta på onsdags morgon och halv fyra på onsdag ska vi på minnesstund för tobias. ett år sen han gick bort nu. tiden har verkligen gått fort. försökte hitta en passande nalle för att sätta på hans grav, men jag hittade ingen ): blommmor ska vi köpa iallafall.

har inte videofilmat nått. har varit så trött :P men lite foton iallafall (: får filma sen när jag kommer hem om jag inte orkar under resan.. har typ sovit och lyssnat på musik i bilen, har inte haft några åksjukepiller och vart rädd för att bli åksjuk. imorgon ska det inhandlas!

ska bli skönt att sova sen, är jättetrött!

hoppas ni mår bra (: puss och kram ♥



Kommentarer
Postat av: Marielle

Är du åksjuk med? Jag är inte det. Men jag tänkte på allt annat.. Hoppas verkligen att resorna går bra ändå:)! Sjukt mycket ni shoppat! Vem körde vagnarna och tog korgarna?

2007-11-21 @ 11:21:08
URL: http://donnadeluxe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback