ett stökigt resultat.

jag orkade visst ta lite kort (: men usch och fy vad jag är trött nu..! skönt att allt är klart, nu kan man pusta ut. tänk idag har vi både spaklat, slipat, målat två lager med färg och tapetserat en fondvägg. vilket team vi är (: är så nöjd med resultatet! kommer bli ännu finare sen när vi fått upp tv möblerna imorgon och tv:n! wii. medans älsklingen och mamma måttade ut så alla mönster skulle komma precis brevid varandra satt jag brevid och drack te och åt drömmar (kakor) och läste nya h&m katalogen som kommit hem. har minsann beställt lite saker (: hittade massa fint! får fixa ett kollage i morgon med vad jag köpte! sen hjälptes vi åt att sätta upp våderna som tog mindre än en timme, skönt för jag trodde att det skulle ta hela natten.. inga glipor blev det heller, ändå var det första gången vi tapetserade! nu kommer bilder på vardagsrummet.. och ni får ursäkta röran! imorgon ska det städas minsann :D



min kära alexander ville inte visa sig halvnäck i min blogg och det måste man ju respektera (: snygga svarta rutor, haha. sen är våran nya samsung tv med på bild också!



lovar att ni ska få se bilder när allt är klart imorgon kväll också.. med tv möbler och tv på väggen och städat (:

nu ska jag ta en snabb dusch, det luktar inte gott om mig! :P och sen ska jag få massage av älsklingen. sen sova. är så sjukt trött!

god natt!



Kommentarer
Postat av: Helena

Ser jättefin ut gumman, haha å då menar jag inte alle i kalsonger *haha* nej men det sre verkligen fint ut gumman, gud vad snabba å effektiva ni är! =)
Är inte svårt att tapetsera lr hur?

pöss

2007-10-23 @ 11:48:39
Postat av: carin

Jättefint =) spännande att se sen när det är klart med möbler och tv och så sen =) Kramar

2007-10-23 @ 13:29:31
URL: http://carinparin.blogg.se
Postat av: Marielle

Gud så ni håller på och att ni har ork til det! Men det blir väldigt snyggt. Hehe söta svarta rutor du satt för alex lilla rumpa;).

2007-10-23 @ 16:35:50
URL: http://donnadeluxe.blogg.se
Postat av: Anonym

jätte snygga tapeter. vart kommer dom ifrån?

2007-10-25 @ 19:29:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback