Helena kvällen.

nu sitter vi här vid datan, databeroende som jag är ^^ haft en jättemysig kväll och än är inte kvällen slut minsann. vi har ätit pizza som jag var nere och hämtade från mitt gamla jobb (: lekt med katterna.. och jag tror vi hade roligare än dom, hihi. ska snart sätta oss och kolla på nina frisk. hoppas den är bra!

idag har jag inte gjort så mycket mer än att plugga.. sen la jag mig i badet med en ikea katalog som kom i brevlådan med deras nyheter.. och sen tände jag över 50 ljus i hela lägenheten så kom helena (:

imorgon blir det mer uppdatering lovar (: älsklingen är ledig imorogn också.. ska bli himla mysigt!

hoppas ni får en mysig kväll!

uppdatering 02:14

har suttit och fikat med helena i två timmar nu och bara pratat.. gud vad jag är glad att jag har henne. är så tacksam. vad skulle jag göra utan dig gumman? du är en underbar vän. älskar dig!

vi bakade scones och gjorde te i stora temuggarna, tände ljus och dukade fram ost, marmelad och smör. det var jättegott och mysigt. ska snart gå och lägga oss och läsa.. det känns tråkigt att den här dagen snart är slut. önskar att hon bodde här nära så jag fick träffa henne oftare! ♥

imorgon är älsklingen ledig och vi ska bara mysa, bada skumbad, tända ljus, titta på film och äta någon god middag. sen är det ju idol också! spännande ^^ tänkte gå ner till returmakeriet också. även fast jag har över 30 stickade koftor så känner jag att jag vill leta efter en till. hah.



kärlek till dig helena, tack för en supermysig kväll, det behövde jag verkligen ♥





Kommentarer
Postat av: Marielle

Goa vänner ni två:D! Glad för er skull ni har varandra:)!

2007-10-12 @ 11:51:14
URL: http://donnadeluxe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback