kvälls hälsningar

sitter här i min favorit mjukisdress från h&m, sjukt skön är den och bäst att ha på sig både hemma och ute.. den är riktigt fin så man behöver inte skämmas för att vara slapp (:



idag har vi varit och haft stora promlem på ikea, jisses att det ska vara så svårt att få hem lite tvmöbler.. hrm. dom vi hade kikat på var inte alls fina när man granskade ordentligt så vi ska köpa några andra som vi kollade på idag.. blir jättefint! imorgon ska vi åka och köpa dom, fick ont om tid eftersom alex bror skulle komma på myskväll hos oss. imorgon ska vi gå upp tidigt och åka iväg och spendera hela dagen på ikea, mio, asko och alla andra möbel företag som ligger i kungenskurva..! sen ska vi använda hela kvällen till att montera och inreda. mys mys! vi ska även köpa den här:

image2081
som ska stå imellan matsalsbordet och fotöljen (: hittat en jättefin svart bordslampa på hemtex också som ska inhandlas imorgon. över den här sideboarden ska den här hyllan hänga:

image2083
som vi suktat efter varje gång vi varit på ikea.. men dom kostade nästan femhundra st.. så hittade vi två st på fyndet helt felfria för 199 kr :D lycka! hyllan är lika lång som sideboardet så det ser nog bra ut! det är samma färg i skåpen som på färgen vi ska ha på väggarna i vardagsrummet.. så det blir fint! i hyllan ska vi ha lite fina vaser osv.. tex sånna här:

image2084
åhihi, kommer bli fint! (:

pratade med en inredare på ikea idag också och frågade hur man ska gå till väga för att få jobb som inredare.. och som jag redan visste så var det bara att ligga på.! och om det är nått jag är bra på så är det att övertyga folk och snacka (; beckmans är bra att gå på om man vill hålla på med bla. inredning. och jag vet att det är sjukt svårt att komma in på den... ajsing. MEN jag ska inte ge upp! för attans! jag ska jobba med mitt drömjobb, så är det bara! (:



Kommentarer
Postat av: Madde

så du har bestämt dig för att satsa på inrednings-yrket? DET GÖR MIG GLAD.. & det kommer göra en väldans massa andra glada om ett par år för ve & fasa om vi måste få gå miste om en sån underbart & vacker talang som du har (: Puss

2007-10-03 @ 10:43:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback