Lars Winnerbäck

idag har jag och alex varit iväg och shoppat till lägenheten! mys. hittat en massa fint, men tyvärr så kunde vi inte köpa allt då vi håller på att spara nu till färg på väggarna (: har varit och tittat på tapeter och färg och vi är överens om att vi måste hitta en tapet innan vi målar, så det blir en färg som går ihop med tapeten! så det blir tapetsering i månaden ändå! nu håller alex på inne på toaletten, fy fan va jag är trött på den där toan, urk! men men. ikväll ska vi bli klara! i hope! haha. jag håller med älsklingen att det ska bli fruktansvärt skönt när all renovering är klar!

imorgon ska jag och mammi till ikea, wii. ska bli så kul. vi åkte förbi där idag.. men jag fick hejda mig ^^ men imorgon ska jag minsann inhandla massa roliga saker (: längtar! en mammadag! sen ska vi sätta upp spegeln mm på toaletten när vi kommer hem (:

på torsdag kommer tessan hit på middag och jag ska få min pressent! sen på fredag kommer isabelle en tjej jag umgicks med nästan hela högstadiet med hennes pojkvän på middag! parmiddagar är alltid trevliga (: ska bli mys.

ikväll spelas lars winnerbäcks nya platta här. underbart.

nu ska jag gå och hjälpa älsklingen. sen kommer dagens (: för jag har faktiskt kläder på mig idag också ^^

puss! ps, tack helena för det gulliga meddelandet på msn. blev helt varm i hjärtat ♥



Kommentarer
Postat av: Helena

Varsågod gumman!! älskar dej bästis!

2007-10-16 @ 20:01:48
Postat av: svartpeppar.blogg.se

det är trevligt att fixa hemma! lycka till!
och winnerbäcks nya överraskar :P

2007-10-16 @ 20:06:41
URL: http://svartpeppar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback