Målning!

sitter med svart målarfärg över hela mig.. typiskt mig att hålla på att kladda så (; första lagret är målat, så nu väntar jag på att det ska torka lite och sen ska jag stryka på det andra (: det blir SÅ läckert. åh! jag är lite osäker på om jag ska köpa guldmålarfärg och måla tavelramarna med..!? hm hm. kanske blir för svart annars? eller så blir det jättefint. så svårt! men men, får tänka lite! tänkte lägga upp bilder på toaletten nu.. men det är nästan roligare att se när allt är klart.. så ni får hålla er lite till (: tessan kommer vid sju så hon får ju se innan ^^ är mycket nöjd. önskar bara att det går att koppla in rimfrost lampan i taket också! men det ska nog gå! den kommer nämligen in på ikea nästa vecka! och som jag skrev ska jag vara först på plats (: det kommer bli så fint.. malin som är ägare till en av mina favorit inredningsbloggar har den i gästrummet, kolla va snyggt! blir jättefint mönster på väggarna! mys (:

sen ska vi åka och köpa målarfärg till vardagsrummet och sovrummet, och fondtapeten från mio. kommer bli fiiint. mm (: guldfärgen är riktigt svår att måla.. måste måla minst 3 lager för att det ska täcka. sen blir det lätt "mönster" i den för att det är små små metallbitar i färgen som lägger sig åt olika håll och "blänker" jag har jobbat extra på en målarfirma.. man lär sig en hel del (:

inhandlas:

♥ 2 rullar
medaljongtapeter
♥ 3 liter guldfärg till sovrummet
♥ 3 liter
kärleksfärg till sovrummet
♥ 10 liter
mörkmurrig gråfärg till vardagsrummet
bestå skåp och väggskåp till tv:n (svartbrun färg, utan frostade glasen)
samsung tv:n som är betalad och ska hämtas (:
2 taklampor svarta, över matsalsbordet
bordslampa från samma serie som taklamporna
♥ sideboard till hallen i ek
bordslampa till hallen i samma serie som hallens taklampa
♥ svart lite halvglansig
ryamatta under matsalsbordet

nu kommer jag inte på mer (: får uppdatera senare när jag kommit på! nu ska jag måla andra lagret inne på toaletten. sen ska jag städa, vi får ju gäster imorgon! och då kan det ju inte se ut som det gör nu, höhö. sen ska jag duscha av mig, sminka mig och platta håret.. jag och tessan ska nämligen ut och äta på restaurang! myspys!




Kommentarer
Postat av: Helena

JAG SKANAR DEJ SOM EN TOKA!!!

2007-10-18 @ 18:08:44
Postat av: fanny

helena: åh snuttan, jag saknar dig MEST! ses nån dag? :)

2007-10-18 @ 18:19:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback