Måndag!


har precis kommit hem från barkaby..! vi har varit och valt ut våran tv minsann.. får en helt ny modell från samsung en 40 tum som skulle kostat 16000 tusen för 9300 (: perfekt!.. det är bra att ha lite kontakter! (; bästa bildkvaliten på marknaden just nu i den prisklassen.. vi ville ha en 37 tum men tydligen har dom satt samsungs namn på 37 tummarna.. fast det är LG och LG är enligt säljaren det sämsta man kan köpa. så det blir en 40 tum! hoppas vi inte mår illa för att det är för stor! det blir nog bra (:

har minsann hunnit med att fynda på myrorna idag också! det blev ett par bruna vintage stövlar från pertti palmroth som kostade 50 kr! och en orangebrun oversize kofta, 25 kr, som kommer bli fin till leggings och stövlar. bilder kommer ikväll!

sen var vi inne och kikade på lite andra ställen också! bla rusta och köpte mattor till sovrummet! bilder kommer sen (: och krukor på fat som jag ska köpa mini kaktusar till på ikea på onsdag! ska dit med mamma då!

ska snart ställa mig och börja med middagen, det blir pasta carbonara.. riktigt smarrigt (: tar stark ost och river över och det blir mycket gott! sen ska vi bara hålla på med toaletten hela kvällen. boring ^^ men det blir ju fint! (:


ha en mysigkväll! puss



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback