Piercingar

marie undrade om jag kunde fota mina piercingar & tatueringar.. och självklart. ikväll/natt bjuder jag på piercingarna och imorgon får ni se tatueringarna!

image2518



alltså.. har haft hål lite här och var ^^ ögonbrynet tog jag hål i när jag var 17 på ett ställe där man inte behövde legitimation.. kroppen stötte ifrån sig smycket och det har lämnat ifrån sig ett tjusigt ärr! när det växt ihop, hålet i ögonbrynet så ville jag och mamma hitta på nått bus, så vi tog varann i hand och tog hår i mitten av läppen tillsammans, hon var först och skrämde mig att det gjorde ont.. vilket jag inte tyckte sen när det var min tur.. har alltid haft en hög smärt tröskel.. så mitten av underläppen 2 gånger.. det första fick jag ta ut eftersom jag jobbade med mat och inte kunde ha smycken, så jag tog ett nytt sen när jag slutade på det jobbet. sidan av underläppen 2 gånger, näsan sen jag var 13, jag tog det hålet hos en frisör och det blev jätteinflamerat.. jag bytte till en mindre plupp efter bara några dagar.. så det hålet fick jag ta om.. också hos en frisör, va naiv man va då! och tungan har jag haft sen jag var 18, det var en födelsedagspressent.. jag var jättenervös när jag skulle ta det, men det kändes knappt. därimot var det jobbigt att knappt kunna äta och så på någar veckor. naveln har jag aldrig vågat.. mina kompisar på högstadiet tog hål med egna nålar när vi var fulla, jag var för feg och det är jag glad för :P fast jag vill ändå inte ha där ^^ jag är en piercing älskare och skulle gärna vilja ha fler.. men vart?! :O

nu ska jag gå och duscha med min lover och sen ska vi mysa och sova. imorgon får ni se dagens shopping från idag. hittade massa fint. var som sagt i stan med liv, shoppade, åt och gick i regnet. hua. höstrusk! sen åkte vi hem och kollade på film och drack chaite.

jenny som skulle komma imorgon har ställt in. hade varit jättekul om hon kunnat komma, men det ska bli fruktansvärt skönt att få en dag med alex bara han och jag. imorgon ska vi gå upp äta en mysig frukost tillsammans, duscha, gå ut på en långpromenad i höstvädret och fota i löven tillsammans, gå hem och mysa och laga middag ihop, tror vi ska äta tacos och sen bara umgås, njuta av varandra. vill ta bilen ut till bryggan och sitta och titta på stjärnhimlen med honom, ta på varma kläder och ta med en filt och bara vara. han jag och stjärnorna. det är kärlek det.

nu - duscha, borsta, mysa, läsa, sova (: natti!



Kommentarer
Postat av: Patricia

Du kanske skulle kunna ha en medusa? Eller septum? Det hade jag tidigare innan jag plockade ut alla piercings.. En medusa tror jag du skulle passa i hur som haver. :)

2007-10-30 @ 09:29:02
URL: http://smokingcankill.blogg.se
Postat av: fanny

patricia: jag och namn :$ hah, vad är en medusa för nått? är inte det en sån som sitter på sidan över läppen? kram

2007-10-30 @ 12:41:00
Postat av: Helena

Hoppas ni får en mysig kväll gumman!!

2007-10-30 @ 16:47:05
Postat av: Betty

Hej Vännen!! Jag e jätte lessen för ikväll =( Käns som att jag aldrig kan =( Men nästa gång LOVAR jag.. kan förklara i ett mail sen vad som hänt.. vill inte skriva det här!! Hoppas ni får en toppen kväll utan mig =P KRAM!!

2007-10-30 @ 18:53:23
Postat av: Mysan

jag vill också ha i läppen(:

2007-10-30 @ 19:17:10
URL: http://mysackan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback