TACK!

tack för alla tips om möblerna i vardagsrummet (: det lutar faktiskt åt att bara ha där nere (: då är vårat andra problem förvaring av över femhundra dvd filmer...! galet, jag vet. men vi är filmomaner (; så antingen köper vi en billyhylla på ikea och smäller upp i gästrummet, eller så har vi alla dvd filmerna i vardagsrummet på nån hylla.. men det vill jag inte.. det är inte fint :( usch va svårt att ska vara då! ^^ men det löser sig, i hope!

vaknade faktiskt inte för så längesen, vi behövde verkligen sova ut. gud va vi har slitit de här dagarna.. eller ända sen mamma flyttade ut så har vi renoverat och hållt på hela tiden. det har varit kul och det blir ju jäkligt fint. så synd att inte alla kan komma hit och titta, det är så mycket finare i verkligheten! men ni får föreställa er (:

nu ropar älsklingen, frukosten är klar och sen ska vi sätta igång och sätta upp tv möblerna! (:

ha en jättebra dag! ♥



Kommentarer
Postat av: Mysan

jag kommer nog till jul(:

2007-10-24 @ 17:08:16
URL: http://mysackan.blogg.se
Postat av: Sofia

Det är inte så svårt att snickra ihop en enkel hylla själv faktiskt :) Köper ni en Billy-hylla blir den ju mycket djupare än vad filmerna är (=den tar onödig plats), men gör ni en själv kan den vara precis så djup att filmerna får plats :) Blir lite mer diskret, och kanske fint i vardagsrummet ändå :)

2007-10-25 @ 13:02:11
Postat av: fanny

sofia: tåls verkligen att tänka på! berättade för min pojkvän om ditt förslag iallafall, så ska han klura ut nått! tack så mycket för tipset :) kram

2007-10-25 @ 17:44:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback