Toaletten är klar.. nästan!

God kväll (:

har varit hemma hos min mamma ikväll, jag och alex.. vi tog med oss middagsmat, bestående av rostasbiff, pommes och beasås! mycket gott. älsklingen hjälpte mamma att koppla in hennes tv box och telefon, äntligen fungerar det. haft en jättemysig kväll. låg i soffan, skeden med baby och han myste och pussade mig i nacken. underbaring! vi kollade på alfie.. den gick på fyran.. helt okej film (:

fick hem massa fint från jotex idag också, bla lite till dukningen på julafton och våra julstjärnor i papper med guldfärg. fin fina (:

imorgon ska jag ställa klockan och gå ner till centrum.. och köpa de turkosa kuddarna som ska ligga på våran säng sen. sen ska jag gå och köpa färskt bröd och göra en god frukost till mig och alex och bara ta hand om varandra. bara umgås, för gud vad jag behöver det nu. få kärlekstanka lite som helena säger ♥



bilder från våran asballa toalett ^^ det blev skitfint tycker vi.. ljuset är lite dåligt, men det ska vi fixa! sen ska ju tavlorna upp också med cassandra rhodins konstverk (: och titta va söt älsklingen var när vi målade, som skrev så fint på väggen (: charmtroll.

nu ska vi sova. underbart att få ligga när alex och bara mysa. det måste vara livet ♥



Kommentarer
Postat av: Helena

Kärlekstanka är väldigt bra! Några minuter varje dag helst om man kan!

2007-10-21 @ 13:05:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback