va?!

var det inatt man skulle ställa om klockan? hah. alex råkade visst gå upp en timme för tidigt, stackarn. sitter här och istället för att äta frukost trycker jag i mig en arraxboll som helena lämnade kvar igår.  im insane. måste få i min frukost snart. magen skriker. jag har verkligen sjuk lust att gå ner till centrum och shoppa loss på pengarna jag fick av morfar igår... men dom ska minsann sparas till ullared, till shoppingen där ^^ än så länge har jag sparat ihop: 5000kr, sen är det löning precis innan vi åker.. (: nu slickade vera, min ena katt på den sista arraksbollen, så nu måste jag äta nått annat, hah.

jag är så glad.. tog kontakt med alexanders bästa killkompis och han ska hjälpa mig att samla ihop alla alex gammla killkompisar.. för min älskling ska ju få sin svensexa senare (: jag och helena satt och pratade om det igår när vi fikade.. och det är ju ett måste! så tack per, du lös upp min dag!

jag skrev ju en lista igår på vad jag ska göra.. jag är helt förvirrad, liv är det nu på fredag den 2/11 som du ska ha din halloweenfest?! isf måste jag fråga alexanders föräldrar om dom kan komma på lördagen ist.. hrm. måste fixas. har ju till och med valt outfit till festen..!

så ska jag såklart klaga lite också, för det verkar vara nya trenden.. hah. jag har legat i natt och tryckt upp min tungpiercing mot gommen, helt svullen.. auuw. stackars mej :P jaja. det går över (; som allt annat.

nu - frukost! PUSS!



Kommentarer
Postat av: Marie

Jag tycker att du ska fota alla dina piercingar och tatueringar för jag vill hemskt gärna se dom :D:D

2007-10-28 @ 18:36:40
URL: http://majsanx.blogg.se
Postat av: fanny

marie: men göll, klart jag kan! :) då ska jag be alex hjälpa mig ikväll. han är min privata fotograf, hi :D

2007-10-28 @ 19:12:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback