inredare!!!

jag vill bli inredare, antingen på en inredningstidning eller jobba med homestyling. sa det till mamma när vi satt och tjötade häromdagen och hon påminde mig att jag faktiskt velat hålla på med inredning sen jag var nio! intresset är otroligt stort för mig och hade jag fått chansen att jobba med det hade jag verkligen aldrig velat byta jobb. det är ju som att hålla på med en hobby och få pengar för det varje månad. nu ska jag plugga plugga plugga och få superbäst betyg och sen ska jag söka massa olika inredningsjobb! ger man sig fan på det så går det! mitt motto!

maddeälsklingen är så söt, kika i hennes blogg.. läs hela inlägget så förstår ni (: har ett brett smajl över hela fejset. happyfacefanny med andra ord :D

Här är hennes inlägg!

homestyling tips:

Vem som helst med resurserna kan proppa ett hus fullt med saker. Skillnaden ligger i hur dessa saker arrangeras och placeras inom hemmet. Teknikerna som stylisterna använder kan appliceras på vilket hem som helst.

Du har bestämt dig för att ta saken i egna händer och styla ditt hem själv. För att hjälpa dig lite på traven har vi frågat några homestyling-experter om deras tips och råd.

Helheten

Ett rums helhet måste se bra ut! Det betyder att möblerna måste arrangeras estetiskt men också funktionellt. Det är att få båda dessa mål uppfyllda samtidigt som är den största utmaningen när det gäller inredning. Tänk efter vad det är du lägger märke till vid en första blick över rummet. Vad står ut? Vad verkar fel? Det kan verka svårt men är egentligen busenkelt. Det är helt enkelt vad ditt öga drar sig till först.

Gå runt i rummet och titta från olika vinklar så att du inte låser fast dig vid en och samma utgångspunkt. Detta är något som de flesta inte direkt tänker på och också något som kan göra att det blir väldigt fel i slutändan


image2007



Kommentarer
Postat av: Junitjej

Snygg blogg!

2007-09-28 @ 22:39:04
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: fanny

junitjej: taackar så mycket :)

2007-09-28 @ 23:30:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback