... och så kom polly.

det har varit riktigt mysigt ikväll. vi lagade thaimaten tillsammans som vi åt framför "och så kom polly" som gick på trean. sen åt vi efterätt, kladdkaka med hallon och passionsfrukt till. riktigt gott. druckit cider och haft massa tända ljus. mys! jag är så glad att jag har så underbara vänner. älskar er allihopa! ♥ finare går inte att få!

sandra har somnat på soffan, söten.. låg och kliade henne på benet i soffan och sen när jag tittade på henne så ligger hon där söt och sover (: gölli. har bäddat till henne i gästrummet, lagt fram massa skvallertidningar och tänt läst lampan.. man måste ta hand om sina gäster! minst sagt! imorgon blir det god frukost med grovtbröd, fil med start, ägg, juice och te. frukost är gott!

snart kommer älsklingen hem. han har varit hemma hos sina föräldrar ikväll.. han ville låta oss ha våran tjejkväll ^^ han är så söt. saknat honom och det ska bli mysigt att han kommer hem! jag är en riktig toffel.. fast det är han med.. måste träffa honom varje dag, annars spricker jag. förstår inte hur man kan säga att förhållandet blir bättre om man ses mindre.. varför då?!

image2070




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback