öppenspis med ljus

imorgon ska jag och mysan åka till stan och spendera hennes sista pengar.. nej då. men nästan! ska köpa massa blockljus i olika storlekar i höstfärger, alltså mörka färger och ställa i öppnaspisen, mys!! sen ska vi äta en hejdå pizza tillsammans sen går hennes tåg vid 17:40 ): tråkigt! fast det här blir första gången jag och alexander är ensamma i våran lägenhet. mysmysmys! :D längtat.

nu ska jag ta bort mitt smink, krypa ner med älsklingen i våran säng och läsa en ny inredningstidning. imorgon ska vi upp vid tio!

sovgott! ♥

image1941




Kommentarer
Postat av: Marielle

Ljus är något jag inte kan få nog av. Den mysstämningen är underbar och det blir så fint:D! Nyligen beställt Partylite ljus som lutkar så gott så man vill äta uppdem och så är dem inte giftiga och brinner mycet längre och doften kommer från oljor istället för pafym.

2007-09-25 @ 17:00:06
URL: http://donnadeluxe.blogg.se
Postat av: fanny

marielle: ljus är underbart fint. igår tog våra värmeljus slut så idag måste vi till ikea och köpa nya.. dom har dom bästa (: vart hade du köpt dom där ljusen?

2007-09-26 @ 12:50:54
Postat av: Marielle

Fanny: Jag har beställt dem på ett ljusparty som heter Partylite men dem går säkert å beställa från internet med. Sök på PARTYLITE på google. Har även sett att det fins folk som säljer dem p åtadera:). Men bäst är om man får lukta på dem innan så man vet vad man vill ha för doft. PUSS

2007-09-27 @ 11:20:53
URL: http://donnadeluxe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback