Thaimat

sitter och myser med måns våran siames. han har legat under mitt täcke och värmt mig hela natten (: sitter fortfarande i pyjamas, riktigt skönt att bara mysa runt i pyjamas och tofflor nu på morgonen (: ska snart äta lite brunch (frukost/lunch) och sen städa badrummet och toaletten, dammsuga och torka av skåp osv. vid sju kommer sandra hit på middag.. tänkte bjuda på thaimat..

Fannys thai:

♥ 1 pkt med äggnudlar
♥ 1 hel grillad kyckling
♥ 1 påse med thaiwook
♥ 1 burk med sataysås

ta av skinnet på kycklingen och dela köttet i små delar, koka äggnudlarna och stek wooken, när äggnudlarna är klara, lägger man dom i en stekpanna med smör, stek dom så dom får en yta, observera att man måste passa dom och röra om en del ^^ annars kan det lätt brännas. när allt är klart, blanda ihop i en ugnsform. servera med varm sataysås.. sjukligt gott och lätt (:

så blir det vin till också..! fast nu kom jag på att systemet är stängd idag.. så det får bli cider ist. skulle vilja hyra film också.. den här har jag hört ska vara bra.



nu ska jag äta och sen städa! puss på er och ha en bra dag!



Kommentarer
Postat av: Madde

lite bakis ja hehe (: åååh... Bobby är en skitbra film, har sett den två ggr.. är man inte så politiskt insatt & vet vem själva "Bobby" är så hade man nog inte tyckt den var bra om man bara hade fått höra om den men den är sjukt bra & kolla bara in så jäkla kändistät den är.... fruktansvärt många kända skådespelare... Puss

2007-09-30 @ 15:30:49
Postat av: fanny

madde: ne då är den nog inge kul att se på.. men annars så :D va bra att du sett den och vet att den är bra!

2007-09-30 @ 16:21:15
Postat av: Marielle

Handlar det om Bobby som vart dödad av sina föräldrar i Sverige?

2007-10-01 @ 17:12:45
URL: http://donnadeluxe.blogg.se
Postat av: Ovelene

Home Page I am really excited! Very useful. It very impressive. :-)

2008-09-08 @ 12:00:09
URL: http://ovelene.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback