GLAD!

Kan jag säga mer än att vi haft en underbart rolig kväll. har inte skrattat så mycket på år känns det som. tack för en supertrevlig kväll & god mat! (: tessan och thomas är som två människor vi kännt väldigt länge. (har iof känt tessan i åtta år) man kan verkligen vara sig själv. så glad så glad att vi började umgås med dom! har massa planer ihop. bowla och bio på fredag, kryssning till finland den 18/4-20/4 och i sommar åkert vi till thomas landställe och fiska, badar, solar, grillar och bara myser (: härligt! thomas är i fullgång med att planera alex svensexa också. han är så himla snäll (: alex kommer bli superglad!! :D

kvällen började iallafall med att vi åkte dit med vin och blommor, fick jättegod lassagne med sallad och vitlöksbröd och vin, åt och pratade länge, sen åkte vi till maxi och köpte massa godis & jag köpte en bok och hårfärg (riktigt rött den här gången) tänkte färga någon dag nu i veckan. sen hyrde vi en komedi, åkte hem, gjorde te, bullade upp med massa gott och tände ljus, satt oss i mjukisbrallor och myste i soffan (: mysigt!!

på vägen hem satt vi på en jättegammal skiva och sjöng för fulla muggar, haha du och jag älskling, vi borde verkligen starta band. jag med min rassliga ont i halsen röst och du söto, din röst är så fin (: nu är vi hemma, ska snart gå och lägga oss. jag tvättade bort sminket innan vi satt oss och kikade på film och det är jag glad för nu, bara borsta tänderna och dyka i säng (: skönt!

imorgon ska vi in till stan och fika med christoffer, alles lillebror, jag ska hämta ut en pressent åt alex som christoffer hjälpt mig att få tag på. ni får se sen vad det är. fin iallafall (: alex läser min blogg.. så ja. sen ska vi prova nya kläder till darlingen som han ska ha på bröllopet. han är så stilig i kavaj ;D hihi.

ska kika lite bloggar och sen sova. sov så gott! puss!





Kommentarer
Postat av: Malin Inpsiration&design

Vi ska med ha skummgummi, annars blir det nog inte bra. :) Ska inhandlas i veckan. hoppas jag kan påbörja den snart. *Ivrig*. Kul att du tycker att jag inspirerar. :) Lätt att göra å jag tycker faktiskt de tär snyggt. Ska köpa ett kartellbord att ha brevid min sida av sängen också. :)Längtar! Nu måste vi bara få vår sänggavel såld med.

Ha en bra dag! Puss & Kram!

2008-04-08 @ 09:18:50
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se/
Postat av: gurra

skön blogg

2008-04-08 @ 20:00:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback