God morgon!

tack för era kommentarer. kändes verkligen vemodigt igår det här med bloggen.. det är inte det att jag bara skriver för er.. jag skriver ju för mig själv med. så jag vet inte. blev väll kall om fötterna, eller vad man säger. ibland när det är för mycket så kan jag tappa fotfästet.. och just nu känns det som att det kan vara en aning för mycket. att planera ett bröllop är nog det svåraste jag gjort. kul, men ack så tidskrävande. man måste hålla i så många trådar, ha kontakt med massa människor och ja.. allt ska klaffa på dagen D. sen är det flytten. vi flyttar den 29/4 jag har mer eller mindre panik över att vi inte ens har börjat packa. men och andra sidan har vi inte så jättemycket att packa. jag får helt enkelt bita i det sura äpplet och racepacka nu i helgen när alle jobbar. phu. vi gick igenom igår vad det är vi ska ha med oss. och det är inte så jättemycket, men det är verkligen på tiden att börja nu ;D sen all terapi. den hjälper mig otroligt mkt. tänk er själva.. jag har varit sjukskriven i två år nu.. det första året gjorde jag absolut ingenting.. gick knappt till terapin. det här året går jag i terapi 9 timmar i veckan, planerar bröllop, flyttar, renoverar.. en del förändringar. sen ska jag börja plugga nu till hösten också. tänk om jag kolapsar! allt löser sig. det vet jag.

så lite klagan.. skönt att få ur sig.

ska äta lite frukost snart med hjärtat och sen ska han iväg och träffa thomas och åka fyrhjuling i skogen, haha. söta dom är. hoppas dom får kul. sen tror jag att dom skulle spela biljard också. och kika lite i killaffärer.

medans ska jag fixa klart med hans pressenter (: nu har jag förbjudit alle att läsa min blogg fram tills hans födelsedag.. så jag kan skriva vad han ska få av mig...

- svart skinnjacka från elvine (köpte den på tradera helt ny, fick den för 1313 kr och i affär kostar den över 2000)
- biljetterna till lars winnerbäck konserten i sommar (som vi beställde innan, men glömde hämta ut, trodde alle ja, hihi)
- fårskinnstofflor (som jag gjorde på arbetsterapin)
- en svart v-ringad tröja från h&m
- ett par ljusgråa mjukis shorts (han lånade mina förra sommaren och dom satt ganska tight :P)
- pressentkort från solo 500 kr.. så han kan köpa sig nya acne jeans. (han har redan 800 kr i pressentkort på solo)
-  blommor och kort (:

sen ska jag städa här i kväll och blåsa upp massa ballonger och hänga upp, duka fint och så. tänkte lägga en ljusslinga på bordet, det blir fint. jag älskar att duka fint.

tänkte äta frukost nu och sen komma iväg. måste hämta ut biljetterna till konserten och köpa inslagningspapper osv. sen vid fyra ska jag och tessan ses (:

ha en mysig dag! ta hand om er. massa kramar!



jag och adolf när han var liiiten (:





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback