Godnatt sverige.

guuud så trött jag är. sover i sittande ställning (; nästan iallafall. har inte suttit stilla många minuter idag vill jag lova. men vi har hunnit packa tio flyttkartoner och än är vi inte klara. minst tio till, phu. och jag har rensat massa också. sen har vi bakat apelsintårtan tills imorgon, våran favorit, märks det :D så den ska vi kalasa på imorgon kväll också. sen har jag ställt fram allt på en bricka, chocklad muggar, tallrikar, ljus, paket och blommor. imorgon ska jag göra ciabatta mackor med sallad, brieost, rödlök och italiens salami, mums! och wienerbröd såklart. ska bli riktigt mysigt :D jag älskar kalas. köpte gulligt inslagningspapper till älsklingens pressenter (: blått, med små bilar och andra pojkiga saker. sött (; ger igen lite från när jag fyllde år. fick nått liknande fast i rosa. hihi. mysigt ska det bli iallafall (:

sen vid tolv imorgon ska jag tillbaka till kiropraktorn och fixa ryggen, sen hem, sen till psykologen vid 14-15 och sen hem och blåsa upp ballonger och duka fint, sminka mig och sätta på mig guldklänningen från h&m trend (: förbereda maten inför kvällen och bara mysa massa med min älskling. hoppas det är jättefint väder ute i morgon också. så vi kan gå ut och sätta oss i parken och äta varsinn glass. eller kanske till och med åka till kvarnsjön och sätta oss på bryggan och kramas. hade varit underbart (:

ska ta och komma i säng nu. så jag orkar upp imorgon. vid tio kommer en kille och köper våran hemmabio egentligen var det alle som skulle ta emot honom.. men det går ju inte, eftersom jag ska fira honom vid halv elva. så jag ringde killen och bestämde tid med honom själv. alltid ska man fixa allt :P känns så skönt att ha prickat av vissa saker idag också på listan jag skrev tidigare. listor är perfekta!

nu tänkte jag läsa lite inredning, behöver lite avslappning känner jag. har över 20 olästa inredningstidningar.. som ska läsas.. idag fick jag två till.. jiss.. men jag har varken haft tid på dagarna eller orkat på kvällarna när jag lagt mig i sängen. men nu känner jag mig sugen på lite inspiration (: blir nog favoriten, plaza!

hoppas ni sover gott nu. det ska jag göra. älsklingen lovade mig lite massage, rygg och fötter. skönt!

natti natt ♥



apelsintårtan vi hade med oss till tessan & thomas (:



Kommentarer
Postat av: Malin

Ett jättestort grattis till dig Alexander! Hoppas ni får en toppendag med massa mums & mys!! =)



Kram Malin med familj

2008-04-25 @ 09:33:30
Postat av: Abdulhanne

I AM HAPPY TO BE HERE IN THIS GUESTBOOK LEEP ALL YOUR GOOD WORK MOVING OK.

2009-07-14 @ 08:01:15
URL: http://abdulhanne.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback