hallen!

såg den här bilden hos perlan och fick genast idén att spraymåla vår ek hatthylla & skoställ vitt (: vi kommer riva ut de inbyggda garderoberna som finns i hallen nu och sätta upp skjutdörrar ist. innanför kommer vi sätta upp hatthyllan på väggen och ställa skostället under på golvet. skjutdörrarna kommer vara ca 3.5 m, så vi ska dela av innanför och på andra sidan av hatthyllan kommer vi ställa trådbackar där vi ska förvara lakan, handdukar och andra sängkläder. det gäller att planera smart när man flyttar från en fyra på 106kvm till en tvåa på 60,7kvm (:

våran ser ut som den på bilden, fast i ek. tror det kan bli riktigt fint (:

image4708

nu ska jag läsa lite. köpte mig en inredningstidning idag. elle. gillade framsidan (: hoppas innehållet är bra det med. ligger faktiskt redan i sängen, datanörd eller vad (; skulle bara kika lite saker innan jag kan koppla av. imorgon ska jag hem till tessan, mys. saknar henne! thomas bjöd oss på middag, så älsklingen kommer efter jobbet, så äter vi ihop (:

nej, nu sova, hörs imorgon! (: God natt! ♥ image4710



Kommentarer
Postat av: Caroline

snyggt :P

2008-04-13 @ 03:25:55
URL: http://taboush.blogg.se
Postat av: paulina.

inredning e bland det bästa som finns :)

2008-04-13 @ 04:02:29
URL: http://colaburk.blogg.se
Postat av: Malin

Jupp den är i högglans, syns dock inte så bra på bilden hm... :S Det var perfekt mått på den, lite smalare än den andra som var tänkt. Vill ju inte skyma tapeten fööör mkt. ;)Spegel köpte vi i H-holms möbelaffär. Inte Inredabutiken utan en annan som ligger i "Coopbutiken" (gamla Obs)Hängeru mä?!! Den kostade 550 spänn med det var den värd. :) keas kostade ju 400 spänn och var inte högblank. :)

Men hörru, det var så jag menade med skoskåpen...Tror du det blir konstigt?! Tänker mig nån tavvellist eller nyckelskåp lr liknande över. Vill bara gubbstrutten ska vakna nu så skåpen kommer upp. Kliar i pysselfingrarna förstår du. ;D

Mår du bra vännen=??! Nu kommer mina busungar in, dem har cyklat rundor ute på gatan. Dem är såå roliga de små busarna. Dem hade fullt med mjukisapor på cykelstyret/pakethållarna hihi. Såg så komiskt ut! :)

Hörs la sen! Kröööm

2008-04-13 @ 12:58:43
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se/
Postat av: Malin

De blir säkert bra med hatthyllan om ni målar den. :)

2008-04-13 @ 12:59:04
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se/
Postat av: Miodiolive

Beautiful site!

2009-10-23 @ 12:06:53
URL: http://www.miodiolive.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback