Hemma (:

har varit en mysig kväll med mamma. vi har varit på bio och sett en skräckis. som vanligt var det några som babblade bakom oss och som vanligt kunde jag inte hejda mig från att säga till. arg jag blir på sånt. respektlösa människor det finns. sitter och asflabbar mitt i filmen, gah. jaja, dom blev tyst efter jag sagt till iallafall. skönt. gjorde ett undantag och drack cola fast jag inte skaa. gud så gott, hii. förbjudet är gott. men men. nästa vecka blir det bara vatten och ramlösa (:

ringde älsklingen nyss, han hade det bra på jobbet, men saknade mig och jag saknar honom jättemycket också. ska bli så mysigt nu är ju hans sista natt i natt. imorgon ska vi bli vackra och ligga och mysa på salong och få ansiktsbehandling (: mamma bjuder oss på det. hon är så snäll (:

ligger i sängen nu, men ska upp snart och borsta tänderna och hämta vatten. tänkte bara blogga lite innan. varit dåligt med det idag!

thomas är verkligen en fin kompis, han ska ta med sig alex på äventyr dagen innan alex födelsedag alltså på torsdag och köra fyrhjuling på terräng bana sen ska dom ut på krogen och babbla (: dom är så söta. haha. bästa vännerna (: sen på onsdag är vi bjudna på middag hos tessan och thomas, ska ta med oss tårta och fira älsklingen lite (: ska bli mysigt.

nu - surfa runt, sen sussa. (:







Kommentarer
Postat av: Anonym

vad tyckte du om filmen då?

2008-04-22 @ 20:23:09
Postat av: Anna

Var filmen bra? Var den läskig? Jag är inget större fan av skräckisar, men ändå kan jag inte låta bli dem. Vad ger du för betyg?



// Anna

2008-04-23 @ 10:59:04
URL: http://ladysunrise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback