hemma.

gud så trött jag är. jäsp! ska nog lägga mig och slappa på soffan en stund. läsa lite inrednings tidningar. fick några nya idag (: mys! sen ska jag göra pannkakor och äta med mamma (: är inte så jättehungrig än, vi åt ju god mat i skärholmen. så jag hinner vila en stund innan.

köpte massa dekorationer till dukningen och jag tror att det kommer bli riktigt fint (: vi har ju vitt, silver och ceriserosa som tema på bröllopet! tjusigt ;D hihi. köpte blåa leggings på rean på h&m också.. silver pumps på myrorna.. helt nya dock.. funderar på om jag kanske ska ha dom på bröllopet ist.. vi får se (: sen en ceriserosa kudde som är lite veckad i tyget från hemtex. halva priset från 99 kr.. men på nått lustigt sätt prutade jag ner den till 70% ist för 50% hihi (: bra att vara trevlig har jag märkt! kommer bli superfin tillsammans med värmeljushållarna jag köpte som också är rosa från hemtex (: åh jag längtar så mycket tills vi ska flytta! mysigt. 3 veckor kvar nu.

här är en bild på lägenheten syns kanske inte så tydligt (: men den är fin fin.

image4628



funderar på att knata ner till affären och köpa en ben & jerry glass.. sugen! och man lever ju bara en gång (vad jag vet) så det kan jag unna mig fast det är tisdag (; sen ska jag bara mysa hela kvällen. imorgon har jag sovmorgon, och hur underbart är inte det?! :D

puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Malin

Ser toppen ut ju!! Där får ni det kalasmysigt!! Förstår att ni längtar! Kul med kuddfyndet, sånt blir man så glad av. Ha en riktigt mysig kväll!

2008-04-01 @ 19:30:43
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se/
Postat av: Malin

fanny; Ja verkligen! Men du, hatthyllan går ju att göra i längre modell med. :) Man tar två mdfskivor och sätter i hop i vinkel. Sen köper man knoppar & sättet på. Sen långt handtag om du vill ha en bredare. Man kan sätta handtaget på längden också, framtill om du förstår. Ytbehandla efter tycke & smak. Klarrrt! ;)Gos!

2008-04-01 @ 19:35:24
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se/
Postat av: Malin

Vilken av barstolarna gillar du bäst som jag skrev om i dag? Det finns så mycket snyggt så det blir knas & välja. :S

2008-04-01 @ 19:38:55
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback