inbillning!?

har suttit med tandblekningen i skenorna i 50 min nu :P tror faktiskt att det syns skillnad redan nu. eller så inbillar jag mig (; har dreglat på hela min tröjärm, jag ville inte svälja saliven den smakade skumt av blekningsgelén, isch. men till bröllopet ska jag iallafall (och älsklingen) ha fina vita tänder (:

pratade med tessan innan jag stoppade in skenorna, och i slutet av samtalet så stoppade jag in dom och trodde att hon skulle höra vad jag sa, hahah. det gjorde hon inte ^^ tror hon hörde att jag sa god natt och att vi skulle höras imorgon, men ja.. man vet ju aldrig.. hon skrattade och sen la vi på (: sötungen min ♥ vi åker på kryssning tillsammans, jag, alex, tessan och thomas den 18 april. myspys! (: ska bli riktigt kul. är så glad att alex och thomas har blivit så bra kompisar. dom ska börja träna tillsammans och så (: kul. glad för din skull hjärtat ♥

vet ni vad jag ska göra nu?! jo, lägga mig i ett varmt bad med badbomben jag köpte på hälsokost och bara mysa. tända ljus och kika igenom ellos katalogen som kom för några dagar sen. imorgon har jag sovmorgon, så skönt :D och sen kommer tessan vid halvsex. vi ska fixa med festprogrammen till bröllopet (: sen sover hon här. vi ska laga middag och ha det mysigt! längtar! på dagen ska jag köpa födelsedagspressent åt min helena som fyllt år :D och på lördag ska jag på tjejmiddag hos henne, ska bli jätteroligt. har verkligen sett fram emot det. var flera år sen jag var på tjejmiddag! (: och sen saknar jag helena massa också. mysigt att träffa henne.

mamma ringde och sa att hon var påväg hem nyss och jag var snabb och frågade om hon kunde åka förbi grillen och köpa med sig två varma mackor till mig. så hungrig! gott ska det bli (: sen ska jag rensa lite bland mina kläder och sen sussa (:

puss!

image4655



Kommentarer
Postat av: Ceesay

Välkommen till min blogg. Mode 24/7!

2008-04-03 @ 22:59:26
URL: http://www.ceesays.blogg.se
Postat av: Mingla ♥

får jag fråga dig en sak?

2008-04-03 @ 23:04:06
URL: http://heymingla.blogg.se
Postat av: Helena

Saknar dej me... inte bortglömd va? *ledsen*

2008-04-03 @ 23:04:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback