Kvällen (:

har varit jätte mysig (: åkte pendeltåg och tunnelbana till slussen där jag mötte upp tessan & thomas, det gick helt okej. jag är rädd för att åka kommunalt. nån slags fobi jag har. men det fungerade ju (: jag överlevde, hihi. sen åkte vi och handlade mat på willys, köpte massa gott pålägg till pizzan och godis, jag måste verkligen sluta äta så himla mycket godis. inte för att jag går upp, utan för att det inte är bra för kroppen..! så inget godis i veckan nu! looovar :D nej, jag ska verkligen inte. frukt bara (: sen färgade jag håret på thomas, ska klippa honom nästa gång vi ses också. vid åtta kom min älskling och vi gjorde klart pizzorna tillsammans, blev en tjej form och en kill form ^^ vi råkade ha i lite för mycket deg, min och tessans pizza blev typ 4 cm tjock :O gott var det iallafall. sen blev det film, men 28 (för att vara exakt) tända ljus. tack för en jättemysig kväll. love you ♥

imorgon ska vi upp vid halv nio och åka och lämna in bäddmadrassen på kemtvätt, ska ju sälja sängen och det känns bäst att sälja en fräsch säng (: vi köpte den själva på blocket, och madrassen var inte den finaste.. jäkla snuskon. jaja, vi säljer den med fria ryggar iallafall, eller vad man säger (: glad att vi får så mycket för den. köpte den för 2500 själva och säljer den för 4200. kap! sen bäddar vi med en annan bäddmadrass och sussar några timmar till (: skönt. jag ska rensa imorgon, jag har himla svårt att slänga saker. men det är ju ett måste. lite kan ju alltid ligga kvar hos mamma ;D mitt rum som jag haft här sen vi flyttade in i den här lägenheten för 10 år sen kommer alltid vara mitt har hon sagt (: så.. lite prylar ställer jag nog kvar. sen ska jag upp på vinden och rensa där med, hämta ner lite flytt kartonger osv. blir en pysslig dag!

någon dag ska jag och mamma åka till ikea den här veckan och köpa nya sängar till mig och alex (: ska bli kul. älsklingen jobbar så han kan inte följa med. mysigt med mamma/dotter dag ♥ kanske kan gå på vårat bio besök som hon velat så länge med (: vi får se. inte så många bra filmer som går på bio nu :/ kanske kan se den där skräckisen, the eye :D mamma är inte rädd inte.

nej, nu ska jag dricka upp mitt gröna kvällsro te och sen sova. är trött! hoppas ni också haft en mysig kväll. hörs imorgon! puss&kram (:

image4713

såpbubbel perioden i vårat föhållande. samma kväll som vi åkte till bryggan och blåste såpbubblor. älskade minnen. i sommar blir det såpbubbelnätter igen under stjärnhimlen. älskar dig alexander ♥ you are my one and only.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback