kvällen..

har varit sådär myspysig. har legat i sköna soffan i flanell pyjamas, nybadad, uppsatt hår och bara myst. tog ut mina kuddar och låg under våran mysiga filt och såg på filmen som gick på fyran, flight plan. har sett den förut, men den är riktigt bra, så det var inga problem.

ska snart gå och lägga mig, känner mig lite bättre nu än tidigare idag och det är jag glad för! har gjort klart alla inbjudningarna och imorgon stoppar vi dom på lådan (: ska bli spännande och se hur många som kommer komma, jag har pratat med nästan alla och nu ser det ut som att alla kommer. då blir vi 30 st. kul att så många vill fira våran dag med oss ♥

imorgon ska vi till banken och skriva på papper, sen ska handpenningen på 95.000 kr in. nästa betalning sker samma dag som vi får nycklarna (: sen vid halv fem kommer tessan hit och sen åker vi tillsammans hem till henne och thomas, ska äta middag och umgås, mysigt det ska bli (: ska köpa med oss en flaska vin och blommor tänkte jag.

inatt är det sista natten älsklingen jobbar innan han är ledig i fem dagar. underbart. ska bli så himla mysigt. man uppskattar verkligen när han är ledig nu när han jobbar så mycket. så det ska bli super mysigt att ha honom nära nära i fem dagar nu (:

fick våran svarta lunna fotölj såld idag med. trodde inte den skulle bli såld faktiskt, har legat ute en månad på blocket typ ^^ men såld blev den. sängen blev såld också för 4200 kr. mer än vad jag räknat med och det är ju himla bra. mer pengar till nya möbler (: paret kommer och hämtar den om 2 veckor och det passar ju bra eftersom vi inte flyttar än. nu har vi sparat ihop 15050 kr. det räcker till nya sängar, nytt köksbord och stolar, tv bänk, soffbord och pearl mattan och lite av soffan ^^ räknade ut att det tar en månad för oss att spara ihop till den, så det är lugnt. viktigaste nu är sängar, matbord och stolar. sist blir väl tvn i sovrummet antar jag (: garderob måste vi köpa också.. kanska får vänta med soffbordet då :P jaja, vi får se. allt löser sig. i sin takt! huvudsaken att vi har varandra, eller hur (:

på fredag ska vi på bio med tessan och thomas.. var inne och kikade på filmer.. och den jag fastnade för var såklart the eye. undrar om älsklingen vågar se den. stackarns som måste gå runt i tomma mörka lokaler på natten ):

ska kika runt lite nu på nätet, inredning! och sen gå och lägga mig. hoppas det är fint väder imorgon, man blir så glad av solen ju!

sov så gott nu så hörs vi imorgon, kramar!



Kommentarer
Postat av: Malin Inpsiration&design

Hej! Skriver en snabbis, är ju inte hemma. Nej det är inte stengolv jag visar på bloggen. :) Det bara liknar det.

Vi hörs! Kram

2008-04-07 @ 09:17:59
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se/
Postat av: Marielle

Ojoj vad du planerar och vad bra det verkar gå för er:)-

2008-04-07 @ 12:00:44
URL: http://donnadeluxe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback