myskväll med älskling

har precis duschat, gud så skönt. efter en dag med slapp är det skönt att fräsha till sig (: vi har ätit middag och städat undan efter oss i köket. helena åkte hem med nio tåget, mysigt att träffas efter så lång tid. saknat henne. på fredag ska vi ha tjejkväll med massa mys (: ska fixa festprogrammen till bröllopet då med. måste skriva ut 30 små kort på mig och alex tills dess (: som ska sitta i. kommer bli toppen.

älsklingen går ner sista gången till tvättstugan nu och sen ska vi sätta oss och mysa i soffan och titta på några avsnitt av husfruarna, äta prinsesstårta som älsklingen hade med sig hem och dricka grönt te. perfekt avslut på en mysig lördag ♥ har tänt massa ljus i vardagsrummet och satt på mig pyjamas, mysigt (: kuddarna från sängen är uttagna i soffan och nu väntar jag som sagt bara in min kärlek!

nu har alla inbjudningskorten till bröllopet kommit fram till gästerna, och ja svar dimper ner i full hastighet :D va glada vi blir (: ska bli så himla kul, mysigt och trevligt att få fira våran dag med er (: längtar så. snart en månad kvar bara. spännande!

nu - mys, husfruar, prinsesstårta, te, pussar, kramar och massa massa kärlek!

image4707



Kommentarer
Postat av: Malin

Söta ni är!! :) Aha, ska ni ha mörkgrå? Vad heter tyget? Vi har mer svart än grå nämnligen. :)Det finns en annan som är lik vår men den är mer blåsvart. Den som fanns på Inredabutiken när du var där. Minns du?

Gubben ser på film, jag orkade inte se mer, den var inge bra. :/ Så jag ska krypa till kojs i stället. Är så trött, nickade till i soffan. :) Hoppas vi hörs snart i luren gumman!??

Tack för kommentaren på bloggen om pertolfärgen. :) Kul att du tyckte det passade bra, en rätt ny färg för mig så det blir lite ovant. :) Synd bara att det inte kommer till sin rätt på bilderna. Kuddarna har ås fin lyster men ser nästan matta ut på bild.

Jag längtar tiss i morrn, då ska skoskåpen upp också. Spegeln e på plats. :)Sen ska vi ev tllverka en vit liten tavellist att ha över skoskåpen som man kan ställa kivilyktor på. :) Ett måste! ;)Du kan tro jag dreglade över kivilykterna på Nisse hehe. Tänkte på när vi va där tesammans. :) Trevligt!

Nääe, nu ropar sängen! Vu hörs i morrn Pluttan!

Puss Puuuuuuuuusss!

2008-04-12 @ 22:16:34
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback